• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Děkuji za překlad :) Jedná se o velmi zajímavou hru. Jsem rád, že jsem si jí mohl zahrát :)
Opravdu mě mile překvapilo jak je hra dlouhá. Čekal jsem pár hodin a přitom je tam masivní porce questů :) Nejvíce se mi líbilo, že veškeré vedlejší úkoly jsou napojeny na hlavní příběh a nejdou mimo na rozdíl od ostatních her kde jsou úkoly mimo což je zajímavý přístup.
Jestli bych měl mít výtku tak je to přesun po mapě. Někdy je zbytečně dlouhý jen aby se natáhla herní doba a každý dům nebo lokace je dělaná jako labyrint aby člověku co nejdéle trvalo dostat se z bodu A do bodu B a přinejlepším se přitom ještě dvakrát ztratil.
 
Ahoj, funguje cestina i na xbox gamepass verzi nebo pouze steam (gog)? Dekuji.
 
@Venca to je len xbox verzia.. Gamepass je niečo iné, nie verzia hry. A drvivá vačšina prekladov tu (ak nie aj všetky) fungujú len na PC (teda Steam, Epic, gog,...) keďže implementácia na xbox je asi aj nemožná, kým sa to tam nepridá oficiálne.
 
No supr. Takže zastavuji hraní a počkám na Gold edici. Ach jo. A jen doufám že si to nebudeme muset koupit na pc znovu. Farflame a spol. držím všechny 4 palce ať se podaří dopřeložit i Gold :)
 
skvěla věc, ktera rozhaže texty a možna rozdrbe češtinu ve hře :D

To není jisté, že to rozdrbe češtinu. Uvidíme, až to vyjde a někdo to vyzkouší.
Ale jestli je v tom i nějaký celkový update, třeba nějaké vylepšení grafiky a nastavení, tak to asi zasáhne do textů základní hry.
Dobrá zpráva je, že to bude na PC.

@zanysekk Pokud by se to DLC objevovalo v ději až někdy později, tak můžeš klidně hrát zatím bez něj. Ale to taky teprve uvidíme.
Každopádně to dřív nebo později přeložíme. :)
 
no to se uvidi, pry to bude placeny dlc což snad bude, aby to nezasahovalo do textu
 
Těším se jak malé dítě na lízátko. Hned 30. si DLC kupuji :)
 
Musíš vydržet, až to bude opravené. Už jsem o tom Farflamovi i programátorovi Martinovi napsala.
 
Naposledy upraveno:
Ahoj. Tak poslušně hlásím, že CZ i po dnešku funguje. Na Steamu se nainstaluje menší patch (83mega) a CZ nejede. Po opětovné instalaci CZ 1.01 ale vše už zase v CZ (krom upoutávky na nové DLC v menu samozřejmě). Takže se zdá že krom nového DLC by to mohlo jet. Pokud také ale nepřidali nějaké nové texty do základní hry-zkoušel jsem jen 5 minut základní funkčnost ;)
 
My se ale bavíme o verzi 1.02 z Farflamova webu a ta nefunguje. V té jsou nějaké další menší opravy, ale musíme počkat, až to bude opravené.
 
Na to jsem ovšem milý(á) kloudici vůbec nereagoval. Myslím že spoustu lidí se ptalo (a zajímalo) zda-li čeština pojede i po dnešku kdy hra byla opatchována a vyšlo nové DLC a tzv. Gold. Tak ano jede a pojede tak stejně s největší pravděpodobností i 1.02 (která zatím jen nejde stáhnout). Ale OK, už nechám důležitá info na Farflamovi ;)
 
Aha. Tak to se omlouvám, blbě jsm to pochopila. A ano - čeština funguje i po instalaci DLC (vyzkoušeno) a na Farflamově webu je už opraven link na stažení češtiny - verze přejmenovaná znovu na 1.01(sdělení pro Lunorri)
 
chtěl bych se zeptat na dostupnost češtiny, přesněji možnost stažení, odkaz je totiž nefunkční.
Je možno češtinu někde stáhnout?

Odkaz na webu je opravený pro předchozí verzi, 1.02 ještě nemám od programátora, ale když chvíli počkáš, tak se tam brzy objeví.

Ahoj. Tak poslušně hlásím, že CZ i po dnešku funguje. Na Steamu se nainstaluje menší patch (83mega) a CZ nejede. Po opětovné instalaci CZ 1.01 ale vše už zase v CZ (krom upoutávky na nové DLC v menu samozřejmě). Takže se zdá že krom nového DLC by to mohlo jet. ;)
Děkuji za hlášení, vojáku. :) Ten patch, o kterém mluvíš, je bez DLC, jo? Jenom abych měl jistotu, že ty DLC nemáš. Podíváme se na to s programátorem a případné zmínky o DLC dopřeložíme a dáme do té 1.02, ať je to aktuální.
Potom zpracujeme texty z DLC.
 
Ano ano. Ten patch se stáhl i aniž bych měl zakoupené DLC. Češtinu zrušil, ale znovu šla v poho nainstalovat. DLC zakoupím až bude přeloženo a třeba bude zatím ve slevě (y) Je v tom DLC hodně textu (bude to trvat dlouho)? :unsure: Až budeš vědět samozřejmě...
 
Uživatel Farflame vložil k překladu Greedfall novou aktualizaci:

Nová čeština pro poslední patch

Vydali jsme malou opravu češtiny a zpracovali poslední patch. Dopřeložili jsme několik nových textů, které se týkají hlavně DLC De Vespe Conspiracy, takže máme češtinu aktuální. Samotné DLC jsme samozřejmě tak zázračně rychle ještě nepřeložili, ale přeložíme ho, to si můžete být jistí.

Ještě upozorňuju, abyste hlasovali o češtině Outriders:
[URL...

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Krásná hra :) super překlad :) jediny co mě na té hře štve tak že je to středověk a nejsou tam koně :D
 
Zdravím. Přeložíte v nejbližší době i DLC nebo mám počkat? :)
Nějak jsem našel malý detail u textu.
Potom se objeví (se) ve všech tvých rezidencích a tábořištích od lady Montage.

1626205200614.png
 
Back
Top