• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

PŘEKLADY HER Kategorie, kde naleznete nejaktuálnější a nejdůležitější informace o dění kolem tohoto projektu a ve světě her a překladů do her.

Novinky & Oznámení PH

Zde naleznete veškeré novinky a důležitá oznámení o dění v naší komunitě. Taktéž diskuzi, připomínky či kritiku na náš web nebo členy týmu směřujte sem, děkujeme.
Vlákna
3
Příspěvky
289
Vlákna
3
Příspěvky
289

Články

Novinky, články, soutěže, rozhovory a další informace ze světa překladů her a her.
Vlákna
36
Příspěvky
713
Vlákna
36
Příspěvky
713

DISKUZE Prostor pro diskuze o hrách či překladech, pro žádosti o překlad, či pro požádání o pomoc, když si s něčím nevíte rady.

Herní koutek

Zde můžete nalézt diskuze ke hrám, jejichž překlady se nachází na tomto webu či ke hrám samotným. Můžete diskutovat jak o daném překladu tak i o hře samotné, hledat další hráče pro hraní, atd.
Vlákna
810
Příspěvky
29,8K
Vlákna
810
Příspěvky
29,8K

Rady a pomoc

Nejde ti to? Je to opravdu rozbité? Nevíš jestli ti na tom tvém stroji pojede tahle hra? Nemůžeš najít překlad, který ale určitě existuje? No tak se zeptej, určitě se najde někdo, kdo pomůže nebo poradí. Toto fórum neslouží k hlášení chyb u překladů, v případě, že máte problém s překladem, využijte k tomu záložku Hlášení chyb u daného překladu.
Vlákna
106
Příspěvky
963
Vlákna
106
Příspěvky
963

HISTORIE Zde se nachází propadliště dějin. Vše, co zde skončí už odvál čas.

Archív

Zde můžete nalézt všechna stará témata, která již nejsou aktuální, ale informace z nich jsou stále dostupné pro použití.
Vlákna
642
Příspěvky
10,3K
Vlákna
642
Příspěvky
10,3K

Uživatelé online

Poslední příspěvky

Statistiky fóra

Vlákna
1.764
Příspěvky
43.742
Uživatelé
20.819
Nejnovější uživatel
Zlordstvo
Back
Top