• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Mně na té hře uplně neuvěřitelně **** respawny monster ...proč to neudělali jak v Gothicu je mně fakt záhada...
 
@Barbar Protože někteří hráči respawny chtějí. Hlavně ti, kteří hrají MMO. Oni to tak mají dlouhodobě, ani mě se to nelíbí, ale holt je to tak. Proto je v těch hrách rychlé cestování.

@KorinCZ Díky za tu chybu, opraveno.


Hroznej bojovej system, prázdnej svět, parťaci ve skupině, děsnej RPG system, před 15 rokama by to byla super hra. Obrovské ambice ve špatném provedení. Drží mě u toho opravdu jen ten příběh. ;)

Sto lidí, sto chutí. Boj někomu sedne a někomu ne. Ale co je prosím tě špatného na parťácích? Na RPG systému? Máš tam třeba i nebojové dovednosti, což dneska u ARPG většinou chybí, což je + pro Greedfall.


Mrzí mě to že to má potencial bejt dobrou hrou, recenze jsou rozporuplný Games.cz 5/10 Indian.cz 8/10.

Podle mě to je dobrá hra, ale neberu ti to. Ale s recenzemi jsi opravdu vedle, to už ti odpověděla @kloudici. Games.cz bych moc nebral v potaz, dlouhodobě má nebo mělo problém s recenzemi, protože tam píšou i externisti s pochybnou kvalitou. Ty recenze jsou odbyté a s nesmysly, to si řekněme na rovinu. Pamatuju si několik příkladů, kde to jejich recenze schytávaly od hráčů za faktické chyby. Tuším, že to bylo v Marsu, kde se třeba recenzent nebyl schopen podívat do kolečka akcí, kde byl nějaký příkaz, o kterém tvrdil, že ve hře není ! Což dokazovalo, že to nehrál dlouho, nejspíš jenom proběhl úvodní mapy a jak začal dostávat od lepších nepřátel, tak už se mu nechtělo dívat, co si zlepšit atd, a vypnul to a šel psát recenzi. A pamatuju si dobře, že tyhle omyly mu vytkli čtenáři, jenomže redakce udělala srabácky čistku komentářů. Jo, to se to potom recenzuje.. "my vydáváme nesmysly a kdo na to upozorní, toho zcenzurujeme". (n)

Mimochodem četl jsi třeba tu recenzi, na kterou odkazuješ? Vybavuju si, že tam měli opět bláboly, třeba něco v tom smyslu, že není vysvětleno, proč se k tobě přidala Siora. Ve hře je to ale řečeno hned na začátku a je tam i úkol pro ni. Ten člověk možná přeskočil dialog, nebo to nějak nepochytil, nebo vyloženě lže, v každém případě klame čtenáře. Je mi líto, pokud se to někoho dotkne, ale to je problém redakce, jakou má úroveň článků.
Všichni ti ostatní od Vortexu po Gamebro mají alespoň profesionálněji napsanou recenzi. Bez arogance a urážek a se znalostí žánru. Takový Vortex je daleko věrohodnější a kluci to dělají poctivě. Proto jsem k sobě dal odkaz na ty ostatní a na Games jsem ho nedal a nedám. Klamání hráčů a odbytá práce se mi nelíbí.
 
Naposledy upraveno:
Mně na té hře uplně neuvěřitelně **** respawny monster ...proč to neudělali jak v Gothicu je mně fakt záhada...
Taky mi to vadí, ale většinu těch monster je možné obejít/utéct jim, když se ti s nimi nechce bojovat, takže to zas až tak velký problém není.
 
Naposledy upraveno:
Parťakům nejdou dát ani ty nejjednodušši příkazy ,neutoč....atd většinou vlítnou na toho nejvzdálenějšího nepřítele a tam umřou, já tam doběhnu začnu řezat nepřítele a ten se v půlce boje otočí a začne odcházet protože je mimo svoje teritorium a jako bonus se jestě doléčí do plna. Na nejtěžší obtížnost docela frustrujicí.
Dobře uznávám Games.cz šli posledni dobou hodně dolu.
 
Tak pokud hraješ na nejtěžší obtížnost, pak se ti nedivím. Já hraju všechny hry na normální obtížnost - nehraju hry proto, abych se frustrovala a stressovala (jsem ženská, takže testosteron mi nevelí dělat si to co nejtěžší, abych si dokázala, jak jsem dobrá :D) , chci se jenom bavit. Ale taky plním všechny vedlejšáky, tím pádem leveluji a vylepšuji svoji postavu a vylepšují se i parťáci. A vylepšuji svoji i parťáků výzbroj a výstroj a nestalo se mi, že by mi někdo z parťáků umřel. Během testování hraju samozřejmě na nejlehčí obtížnost, aby to trošku odsejpalo - ono je to i tak občas dost na palici, když musíš kvůli dialogům xkrát nahrávat jednu a tu samou pozici, abys otestoval všechny možnosti a větve dialogů. Takže na jakou obtížnost hraješ a jak se tím pádem frustruješ a stressuješ, je tvoje volba a není to chyba hry. Toť můj názor. ;)
 
Souhlas. Já si nastavuji hry na "nejvyšší neflustrující obtížnost". Mám rád vysoké obtížnosti, ale odsud podsud (absolutně nehraji souls hry). Např. v HZD jsem začal na velmi těžká (frajer), pak jsem honem stahoval na normal a ve 2/3 hry šup z5 na velmi těžká když jsem se vyleveloval. A tak je to skoro ve všech RPG. Když mě to začne (moc) rozčilovat, tak šup s tím dolů. Ještě že to ve většině her jde ;)
 
Přesně tak. I v Greedfallu je možné s obtížností během hry hýbat, takže není důvod se zbytečně stressovat :)
 
:) Ja se nestresuju mě to tak baví ,ta výzva. Dohráno kam až to bez češtiny jde (lvl27) . Poslal jsem nějaký penízky aby šlo překládání od ruky.
 
Tak psal jsi, že "Na nejtěžší obtížnost docela frustrujicí", proto jsem reagovala tak, jak jsem reagovala. Pokud tě to baví, tak je to OK. Přeji hodně skvělých zážitků s hraním a za penízky děkujeme (y)
 
hm dakuem za vydanie aktualizacie ale stale si Farflame neuviedol približné vydanie final verzie kedze si uviedol ze verzia 0.4 uz bude finalna. mam to odohrate po urcitu uroven v cz a dalej nechcem pokracovat kym to nebudem mat v cz takze neviem ci mam pokracovat v pribehu alebo nie. v beta verziach prekladu som sa vedel orientovat podla verzií prekladu takze cakam kym vydas final verziu pripadne beta verziu 0.31
 
Skvělá zpráva Farflame! Rozumím tomu správně tak že za max 14 dní už ve hře nenalezneme ani kousek angličtiny? Nebo jinak, že vše bude 100% přeloženo (korekci neřeším)?
 
Ale tu korekci bys měl řešit, bez ní, bez testování a následných oprav, aby to bylo tip -top, to Farflame nevydá ani náhodou :)
Skvělá zpráva Farflame! Rozumím tomu správně tak že za max 14 dní už ve hře nenalezneme ani kousek angličtiny? Nebo jinak, že vše bude 100% přeloženo (korekci neřeším)?
 
Tá zľava poteší keď mám hru už od Vianoc kúpenú za 23€ a ešte som ju doteraz poriadne nehral ešte :D :D
 
Tak to je výborná zpráva, věřím ve vás a obdivuji, to co děláte, pro ty co nemají výbornou angličtinu, je velice záslužná práce ..
 
No po dohrání bych rád pozvolna přešel na Valhallu ;) ;)

Můžeš přejít, ale zatím v AC V bez češtiny... Takže hodně pozvolna. ;)


Greedfall na Steamu za 16,99€ do 7.5. To nám to krásně vychází (y) (y)

Jasně, ze Steamu se mě ptali, kdy vyjde čeština, že k tomu udělají akci. :)

Neplánovaně rodinné povinnosti mě zrovna jako na potvoru odvedly od češtiny :( , ale jinak jsme na tom s překladem dobře. Pokud by to nevyšlo ještě zítra večer, tak třeba v pondělí večer.
 
No to je přece jasné, že to máš se Steamem domluvené :ROFLMAO: Každopádně už se mi hřeje na disku. Trošku mě udivilo že jen 20 giga (v dnešní době). Na otevřený, graficky pěkný svět překvapivě málo... Nu což, uvidíme. Každopádně nikam nespěchej, hlavně ať už nenarazíme v textech na nic jiného než češtinu a vrhneme se na to. A 18.5. Days Gone. No nádhera :love:
 
No to je přece jasné, že to máš se Steamem domluvené :ROFLMAO: Každopádně už se mi hřeje na disku. Trošku mě udivilo že jen 20 giga (v dnešní době). Na otevřený, graficky pěkný svět překvapivě málo... Nu což, uvidíme. Každopádně nikam nespěchej, hlavně ať už nenarazíme v textech na nic jiného než češtinu a vrhneme se na to. A 18.5. Days Gone. No nádhera :love:
graficky pěkný zas moc ne:cautious:
 
No já ti nevím KorinCZ. Když se podívám na tohle:
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
Tak je to moc pěkný. Budu hrát ve 4k. Určitě lepšejší než Dragona Age 3 (jasný trochu starší hra) ;)
 
Back
Top