• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Fallout 4

Fallout 4 1.1.0

Pro Garuss - 25,4 GB (27 286 858 055 bajtů) 228 souborů, 10 složek
nemáš nainštalované HD DLC keby ho máš tvoja hra by mala 78 GB

K tvojmu druhému príspevku tak teraz hráš s CZ či nie ?
A nechápem ako môže byť ini nekompatibilný s CZ Keď s Cz nemá nič spoločné ten ini súbor povoľuje Mody.

+ návod je fakt jednoduchý
Postup pro manuální instalaci češtiny je jednoduchý:

1. Obsah tohoto balíčku rozbalte do složky Fallout 4/Data.
2. Soubor Fallout4Custom.ini nahrajte do ~/Dokumenty/My Games/Fallout4/
3. Spusťte hru a hrajte :)

Ozaj ty si komplet odinštaloval hru alebo nie ? A ak áno spravil si na steame verifikáciu Dát pre istotu ?
 
Naposledy upraveno:
Dobrý den,
mám otázku, taky vám funguje z alfy češtiny jen víceméně menu (+ názvy specials u perků), a třeba né žádné terminály, perky, nebo questlog?
Stalo se mi to po aktualizaci na patch 1.9, a tak by mě zajímalo, jestli to je známá chyba a čeština bude muset být aktualizována vámi pro 1.9 a nebo se to děje jenom mě.
Děkuji

Zkus prosím zkontrolovat kroky pro instalaci (INI musí být na správném místě a v Data/Strings musí být *STRINGS soubory).
 
Palko díky, moje chyba to byla, měl jsem do špatné složky nakopírované (přímo do rootu F4 jsem to dal a né do F4/data), moc děkuji za pomoc.
 
nemáš nainštalované HD DLC keby ho máš tvoja hra by mala 78 GB

K tvojmu druhému príspevku tak teraz hráš s CZ či nie ?
A nechápem ako môže byť ini nekompatibilný s CZ Keď s Cz nemá nič spoločné ten ini súbor povoľuje Mody.

+ návod je fakt jednoduchý
Postup pro manuální instalaci češtiny je jednoduchý:

1. Obsah tohoto balíčku rozbalte do složky Fallout 4/Data.
2. Soubor Fallout4Custom.ini nahrajte do ~/Dokumenty/My Games/Fallout4/
3. Spusťte hru a hrajte :)

Ozaj ty si komplet odinštaloval hru alebo nie ? A ak áno spravil si na steame verifikáciu Dát pre istotu ?


Jo hraji teď s CZ.Hru jsem kompletně odinstaloval ale ještě předtím jsem dal kontrolu souborů.Nenašel nic a nepomohlo to.Potom jsem ji znoval stáhnul a nainstaloval,dal češtinu a prozatím to maká.
Jde o to že mi nejde žádný save co se uložil s češtinou - nevím prostě se nozobrazuje v nabídce(pouze savy bez češtiny...)
Možna se nějak poškodili...
Špatně jsem napsal že se jedná o ini s češtinou - byl to zálohovaný ini před nainstalováním češtiny.

Prozatím díky za pomoc...
 
@manww
Nemáš za čo ak viem tak pomôžem a s tým že ti nefunguje save s Cz verziou ti bohužiaľ neporadím nakoľko teraz nemám nainštalovaný Fallout. Iba ak by Palko vedel bližšie povedať.
 
Já k tomu můžu říct akorát to, že je velmi nepravděpodobné, že by čeština měla vliv na uložené pozice. Pokud není pozice viditelná, tak je možné, že máš přehozenou postavu (mělo by tam být tlačítko na zobrazení všech pozic). Ono to řazení a filtrování tam je takové trošku nelogické.
 
ahoj tak jsem f4 rozehral bez cestiny pak jesem nainstaloval alfu a pokracuju se stejnymi pozicemi u me verze ta cestina vliv na pozice nemela
 
Úplně tlačím očima na ten posuvník s procenty :) Jde to hrozně pomalu, ale chápu, je to kus hry. Těším se na vydání, přeci jen to bude jiný zážitek, když k tomu nemusí v hlavě běžet překladač.
 
zdravim nevi nahodou jaka je presna instalace cestiny na ps4 předem dik za odpoved
 
V hlavním menu v rámci modifikací dej hledat "Cestina pro Fallout" a mělo by ti to najít.
 
Položka MODS...
fallout-4-mod-1.jpg


Nemám PS4, tak nevím, zda to tam nevypadá nějak jinak (je potřeba být zalogovaný na PS Network tuším). Zeptal jsem se u nás na chatu, zda tam nemá někdo lepší radu.
 
PS4 - V hlavním menu hry najeď do položky MODS, poté se hra spojí s tvým Bethesda účtem, dáš search, napíšeš hledaný mód, download, vyjedeš do hlavního menu, dáš OK, pak se ti hra znova načte a pokracujes s češtinou, savy s módem pak budou označeny [modded], jinak jsem zatím na žádný problém s uloženými daty nenarazil
 
Zdravim.ked nainstalujem tuto alfa cestinu na komplet fallout4 s dlcčkami 1.9.4 bude to fungovat a bude prelozeny aspon ten zaklad?ci nepojde nic?vdaka
 
Normálně to pojede vše, jen některé věci budou nepřeložené.
 
Tak jak sleduju překlad tak jsem nejak narazil na fallout 1 a 2 a opětovně jsem se do nich zakousnul řikal jsem si že čekaní rychlejš teče - prdlajs 1 dohrana začíná 2 a třesu se jak malej ratlík až bude vaše sílená práce u konce letos s tim pěkně hejbate a ja mam naštěstí v šupliku ještě 3 a LV děkuju za va ší dřinu
 
Ja som sa tiež pri čakaní na češtinu k 4 pustil do predošlých častí, 1, 2 a Tactics som ešte nehral tak som sa do toho pustil. No 1 a 2 sú super ale bez návodu som sa nevedel pohnúť, je to strašne neprehladné, neviete kam ísť ani čo robiť, tak som musel použiť návod a obe hry som si tak užil. Ale čo sa týka Fallout Tactics ten ma nejak nudí, už žiadne rozhovory, žiadny príbeh, nič len dostávate úlohy od velitela kam máte čo ísť vystrielať. Dookola sa to opakuje, síce som zatial prešiel len prvé 4 misie ale neviem či má zmysel ďalej pokračovať. Možno sa k tomu ešte vrátim, teraz som sa radšej pustil do mojich srdcoviek Fallout 3 a New Vegas, u mňa najlepšie časti spolu s touto novou 4 :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Chcel by som sa spýtať či budete aktualizovať češtinu na GitHube ?
Najprv keď dosiahnete tých spomínaných 75% ?
 
@GARUSS Chtěli jsme vydávat updaty alfy, kdyby nám lidé hlásili chyby. O vydání nějaké "bety" bez dodělaných dialogů zatím neuvažujeme.
 
Samozrejme ako betu som to nemyslel ale stále ako alfu.
Ja sám nemám práve nainštalovaní Fallout. Len som sa chcel informovať.
 
Já pod "alfou" beru jen ty nedialogové texty. Pokud budeme někdy vydávat část dialogů, tak to bude pod označením "beta"... a to právě zatím neplánujeme.
 
Jak to vypadá, resp. kdy nějak hodláte či jak to vidíte s beta verzí ? :)
 
Back
Top