• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
No právě, ten bych musela vytvořit já :LOL:

Včelka.jpg
 
OK. Tak až budeš chtít vyhlásit nábor, dej vědět. Vletím na to :D
 
Ahoj, mohl bych taky poprosit o češtinu? Příspěvek poslán .. prezdivka cpbob Díky moc.
 
Chci se zeptat je to chyba překladu nebo jsem natvrdlej ale kde zjistím kolik mám Kristalku? Je to 63? Díky.
Nový rastrový obrázek.jpg
 
@KorinCZ - To by neměl být bug. Musíš najet myší na tu ikonku krystalu a pak se dozvíš, kolik jich máš. Je jich hodně různých typů.
 
Uživatel Farflame vložil k překladu Outriders novou aktualizaci:

Čeština vydána pro naše podporovatele + SOUTĚŽ

Češtinu již hrají ti, kteří nás podpořili a ozvali se, ale můžete se také účastnit menší soutěže. Vývojáři mají rádi humor a easter eggy, takže mě napadlo toho využít. Čím víc těchto narážek najdete v textu, víc líp pro vás. Více na našem webu.

Možné výhry jsou - přednostní zaslání nějakých materiálů, pár klíčů ke hrám a budoucí čeština přednostně zdarma.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
ZDravím, jaký je prosim vás farflameův email? Něco jsem přispěl a chtěl bych požádat o češtinu a email jsem nikde nenašel.
 
Muže mě někdo říct komu napsat o češtinu na outriders , příspěvek jsem zaplatil :) swenson83
 
Omlouvám se, že se ptám, ale jaksi postrádám info kdy to bude přístupné pro širokou veřejnost, nikde jsem se to nedočetl. Vím, že v pravidlech je to zakázané se na to ptát, proto se dopředu omlouvám a prosím aby jste mě za to netrestali, děkuji ;).
 
Omlouvám se, že se ptám, ale jaksi postrádám info kdy to bude přístupné pro širokou veřejnost, nikde jsem se to nedočetl. Vím, že v pravidlech je to zakázané se na to ptát, proto se dopředu omlouvám a prosím aby jste mě za to netrestali, děkuji ;).
chces mit češtinu pošli frajerum přispevek a on ti ji pošle
 
Taky bych chtěl zažádat o češtinu do ouriders ,příspěvek poslán a poslal jsem i požadavek na e-mail . Přezdívka Libor111
 
Back
Top