• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Phoenix Point

Phoenix Point 1.20.1 Hastur

No skúšal som to 2x ..a nič.. čierna obrazovka, hra sa nezapne ani do menu..ale po kontrole Steam a znovu stiahnutí mini súborov hra ide ok. Neviem..
 
Steam je taky v poho problém dělá Antivir i v případě že se žádá výjimka nespustí se import češtiny je tedy nutné ho před instalací vždy vypnout.
 
Ďakujem za info..počkám (ďalšie update prip.) na druhý krát mi neponúkal ani cestu ale nemyslím že je v tom problém..

Je váš tu veľa čo prekladate,- aj tak všetko nestíham.. beriem to ako bolo opísane chyba v matrixe :D.
 
Pokud nejde zadat cesta odinstalovat češtinu přes aplikace Windows a dát opravu hry přes Steam po té vypnout antivirak a spustit instalaci češtiny dále zadat správnou cestu. A měl by problém ustat zatím js se nesetkal s černou obrazovkou.
Instalátor se pokusím dopilovat ale myslím si že je jeden z těch jednoduchých.. díky za info pomáhá nám to upravovat češtinu pro správnou funkci.
 
No skúšal som to 2x ..a nič.. čierna obrazovka, hra sa nezapne ani do menu..ale po kontrole Steam a znovu stiahnutí mini súborov hra ide ok. Neviem..
Ahoj já měl stejný problém odpoveď je opravdu v zadání správné cesty až se tě zeptá na přepsání souborů teprve jsi to zadal správně :))
 
Práveže na druhý-treti krát sa ma na tú cestu ani nezepta (zjavne vychádza z posledného a kvôli tomu nebudem preinštalovavať celý OS že to má uložené dade v registroch). Cestu mám zadanú správne si myslím podľa vyššie uvedeného ..
 
Není třeba odinstalovat OS stačí v aplikacích odinstalovat češtinu a opravit hru.
 
mrkni do složky kam se ti ta čeština naistalovala je tam opravdu uniinstal češtiny potom se tě znovu zeptá na cestu
čeština funguje vpohodě
 
páni @Four D a @Ralph Shepard ako ma vás človek podporiť keď to nefunguje
v tomto smere to má lepšie premyslene Predator rovno ma medzinárodný IBAN.. jednoducho - všetkým jasné :)
(tak trochu škodíte si sami sebe a do donate sa nechcem registrovať- www nepoznám, banku/účet mam poistenú atd.)

Prvá možnosť (možno som na to starý - neviem :) ).

1629706074456.png


a banka ako som spomínal najbezpečnejšie pre mňa, ešte keby bol PayPal ..
1629706272579.jpeg




príklad Predatora - najlepšie (podľa mňa,- iba IBAN. Môžete/nemusíte uviesť iba hru a meno ak chcete..).


CZ83 6210 6701 0022 0773 2208


taktiež je mi trochu divne že to mate rozdelene na dva krát zvlášť @Four D a @Ralph Shepard (ja nechcem nad tým rozmýšľať iba rovno 40€ - 1000CZK poslať ;)).

vyzerá to tak že ani moc nepočítate z SK (u nás je dávno iba IBAN ja už vôbec neviem ako bežný účet zadať - nepustí ma).
 
Naposledy upraveno:
dobre máte to cez PayPal problém je že nakoniec vám dôjde iba cca 19,5€ (ani nie 500CZK) a zaplatil som 2x20,46€ . Za ostatne samozrejme vďaka.. (Nemyslím to zle len tá pointa sponzorstva sa potom už cestou stráca,- nikdy vám nedôjde to čo vám chcem poslať. Proste ako by som vám dal priamo 1040CZK a nedôjde vám ani 1000CZK). Opravte ma ak sa mýlim.. :) (V podstate je to vaša vec - nemusím sa starať). Čaute a znova vďaka
 
Díky, každopádně je ale sranda, že ať dáte sebevíce platebních možností, stejně to nikdy nestačí.
To abych si pomalu zařídil možnost plateb přes platební karty :D, ale za to se určitě platí poplatky, takže by se to nevyplatilo.
 
Také děkuji. U mě se to dá omluvit já su starý nevěřící Tomáš . A asi začínám stárnout PayPal mi trvalo, v premejsleni si ho založit, hodně dlouho.
 
pls koľko vám vlastne presne došlo - len pre zaujímavosť.
Viem že Four D je GB a Rlph CZ čo mi zase ukázalo IBčko (ale pššt vy ostatný nečítate to :LOL:).

Mne nemáte ďakovať za čo.. dokonca raz sa na mňa jeden "hneval" že som mu zasponzoroval cez PayPal 12r starý projekt cez stránku ktorú ani neudržoval :LOL: proste pre Slovákov je lepšie IB ako poplatky PayPalu (v rámci SR mimo neviem presne preto ma to zaujíma).

samozrejme odpovedať môžete, aj nemusíte.. len pre zaujímavosť..
 
Naposledy upraveno:
Super vďaka takže ani nie moc cena 43cent je O.K. nič..

a teraz bonus pre všetkých ;)
EXTRA Kódy pre obsah naviac (vľavo dole v menu celkom pravá 7 ikonka prichádzajú s update. Treba spustiť asi novú hru inak sa počas vašej hry neodomknú).

PHOENIXFRIENDS
Praetorian 2 Assault Class brnenie (Prilba, Nohy, Brnenie na telo)

HAPPYHEAVYHOLIDAYS
Guardian XA Heavy Class Armor (Prilba, Nohy, Brnenie na telo)

WATCHTHESKIES
Swamp Cat Sniper Class Armor (Prilba, Nohy, Brnenie na telo)

HERECOMESTHEPHOENIX
Dagon's Tooth (Disciples of Anu čepeľ) + Aksu Berserk Class Brnenie (Prilba, Nohy, Brnenie na telo).

A už vážne čaute (je ma tu dosť ;)).
 
Ahoj, děkuji za češtinu byla super. Nicméně, už několik týdnů mi nejde stáhnout (instaloval jsem hru znovu). Při kliknutí na tlačítko Stáhnout to vyhodí tuto obrazovku:

1631313439253.png

Nevíte, čím by to mohlo být? Jiné češtiny se na prekladyher.eu stahují bez problémů. Děkuji za reakci :)
 
Naposledy upraveno:
Koukám vyšlo nové DLC na steamu. Čeština tedy samozřejmě přestala fungovat. Bude se na tom pracovat či jaký je odhad pokud jste koukali už někdo na to kolik toho přibylo?
 
Ještě jsem nekoukal časový přes dělám údržbáře ve škole k hlavní práci na čtvrt úvazku možná dnes či neděle pondělí to vidím na začátek Práce
 
FourD, radši se prosímtě podepisuj, když dáváš updaty, bůhvíproč se to postuje mým jménem.
 
Back
Top