• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Které překlady vám nejvíce chybí?

Ja márne čakám na preklad kampane hry Titanfall2. Je tam slušný príbeh.. ale žiaľ, hra je už dosť stará... :(
 
Já bych uvítal nějakou češtinu na F1 2018 až 2022 je jedno na který ročník ale nebylo by to špatný. Hitman 2 by taky nebylo špatné mít CZ
 
Ja stále čakám,na ohlásenie prekladu Sniper Elite 5,všetky časti sú preložené a som si osobne myslel,že už dávno sa niekto pustí do prekladu.Ale ako sa hovorí,kto si počká,ten sa dočká :D.
 
Na steamu mi pomalu zasedá prachem Mass Effect LE. Našel jsem češtinu asi v beta verzi? Nemá někdo zkušenost jestli je kompatibilní s poslední verzí hry? - Mass Effect LE - CZ. Autor češtiny moc nereaguje.
 
Chci se zeptat na překlad hry Stronghold Warlords,našel by se někdo?

Pôvodne som myslel, že sa do prekladu pustím. Stronghold Warlords má nejakých 450 tisíc znakov, čo nie je zase až tak veľa, ale vývojári postupne na hru vydávali updaty, ktoré viac hre uškodili, ako jej pomohli, minimálne čo sa týka optimalizácie. Plus dodnes o preklad na túto hru nikto neprejavil záujem. Texty sú voľne dostupné, akurát je potrebné upraviť do nej fonty. Možno sa niekto nájde, čo sa do toho pustí, aj keď ani čeština na Crusader 2 nebola úplne dokončená.
 
Chtěla bych češtinu do VALKYRIE ELYSIUM
Byla bych ráda, kdyby se toho někdo ujal, až to vyjde :)
 
Back
Top