• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Age of Mythology - Tale of the Dragon

Age of Mythology - Tale of the Dragon 1.02

Gaunt

Překladatel
Příspěvky
507
Řešení
4
Skóre reakcí
540
Bodů
0
Gaunt přidal nový překlad:

Age of Mythology - Tale of the Dragon - Slovenský preklad čínskeho DLC pre AoM - Extended Edition, plus doplnenie chýbajúcich textov

Pripravil som pre vás preklad nového DLC pre legendárnu stratégiu Age of Mythology. Napriek tomu, že kampaň nie je ktovieako dlhá - má len 9 misií, bolo mi ľúto, že preklad pre túto hru nie je kompletný.

Oslovil som prekladateľa Sushiho, ktorý upravil preklad pre Extended Edition. S jeho pomocou sme pre vás pripravili inštalátor s prekladom pre celú hru a DLC.

Napriek tomu, že o preklad prejavili záujem len dvaja ľudia, tak som rád, že som ho dotiahol do konca.
Okrem preloženia čínskeho...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Dneska vysla nejaka aktualizace a po ni je to samozrejme vsechno anglicky a dokonce se mi smazaly mise z kampane. Ale po znovunainstalovani cestiny je to opet cesky a dokonce se zase objevily vsechny dohrane mise z kampane. Zajimave
 
Myslím, že som to spomínal, že pokiaľ sa aplikuje preklad na rozohranú hru v angličtine, tak sa hra začne tváriť, akoby ste nič neodohrali. Názvy misii sa ukladajú do profilu, takže pokiaľ ste hrali hru v CZ/SK a potom sa pri aktualizácii preklad prepísal naspäť do EN, tak hra si myslí, že ste nič nehrali, lebo v tom súbore s prekladom sú odomknuté len misie s preloženým pomenovaním. Ani uložené pozície nefungujú, pokiaľ ste ich hrali v EN a potom ste ich chceli spustiť s prekladom. Ale vyzerá to tak, že update sa nedotkol textov, teda po stiahnutí updatu, ho stačilo len nanovo nainštalovať. Dúfam, že s tým nebude problém, ak áno môžeš sa na mňa obrátiť a pozriem sa na texty.
 
Gaunt doplnil k prekladu Age of Mythology - Tale of the Dragon nové informácie:

Aktualizácia prekladu

Dobrý deň,
nakoniec som sa rozhodol, že preklad nie len aktualizujem, ale aj opätovne celý prejdem.
Takže opravil som chyby v DLC Tale of the Dragon a aj popisy jednotiek, vylepšení, bohov atď. pre toto DLC a zároveň aj pre Titánov.
Aktuálne čakám na nový inštalátor, takže ak niekto čaká na preklad, poprosím vás o strpenie, ďakujem.

Aktuálna verzia prekladu, čo je tu na stránke, by však mala byť funkčná aj na najnovšej verzii hry.

Zistite viac o tejto aktualizácii...
 
Ahoj :) vedel by si mi poradiť? Ako tam dať tú češtinu? Nainštaloval som to, ale stále mám hru len v anglickom jazyku, a netuším kde to zmeniť, prípadne ako to opraviť
 
Okej vyriešil som to po svojom, nakoľko mi inštalačka, nechcela prepísať anglický jazyk, tak som si ju dal stiahnut iba do priečinka kde mi prišli súbory histórie a preklad. Následne som to len ručne dal prepísať v priečinku hry a už to šlape :)
 
Back
Top