• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Nejčernější scénář se naplnil

KratosTM

Překladatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0
att.jpg
Bohužel jsme nuceni zrušit Vánoční Giveaway!!!
Abych se vám přiznal pořád jsem doufal, že vše co jsem vám předtím psal je pravda a já se podílím na něčem úžasném. Takové věci co jsem chtěl pro vás zařídit a byl jsem tak rád, že to začíná touto akcí. Neměl to být konec, navazovala to na další řada projektů, které jsem pro vás vymyslel a s myšlenkou, že mám za sebou takového "samaritána", který mi pomůže to sponzorovat. Jsem asi dostal klapky na oči a vyměnil zdravý rozum za vidinu takových budoucích benefitů pro Vás komunitu kolem fanouškovských překladů.

Velice rád bych se vám Já osobně omluvil, že jsem vyšel na světlo světa s něčím co jsem neměl potvrzené.
Samozřejmě pokud si to budete přát odstoupím z funkce v týmu PH, protože jsem to celé rozjel.​
AKCE "Vánoční Giveaway" se RUŠÍ !!!!
Bohužel jsem se dostali do situace, kde jsou dvě možnosti.
1. Buď jsme všichni naletěli neskutečnému lháři, který si z nás všech dělal dobrý den a i když netuším z jakého důvodu, ale nejspíš pro potěšení nebo z nějaké nemoci.
2. Pořád pozitivní myšlenka, ale je zde možnost, že člen @BrkoDrakCZE má skutečně neskutečnou smůlu a podle jeho slov se pokusí vše napravit do vánoc.

V tento moment je uživatel @BrkoDrakCZE ZABANOVÁN a všechny jeho překlady se na tomto portále mažou. (z autorských důvodů) Na tuto možnost byl uživatel obeznámen a souhlasil se vším i přes to slibuje, že důkaz o jeho důvěryhodnosti dodá a bude doufat o odpuštění komunity a možnost podílet se na budoucnosti PH. O tomto kroku, pokud se stane budete rozhodovat Vy komunita, která byla v tento moment z největší pravděpodobností podvedena.!
Za tým PH ještě jednou s omluvou @KratosTM

Jako vedení PH jsme se domluvil a uspořádáme pro vás malé odškodné
Bude se jednat o oficiální akci portálu PH a tím pádem se bude jednat o legitimní akci. Máme pro vás nachystáno pár klíčů ke hrám a jako hlavní cenu budeme rozdávat jednu kopii Assassin's Creed: Valhalla a jednu kopii Baldur's Gate 3, které budeme náhodně losovat mezi všemi co se přihlásí. K tomuto dáme informace během týdne a se vším vás budeme informovat.
Já osobně jsem požádal o pomoc naše přátele v GAMES.CZ a dostal jsem příslib, že se nám v této nelehké situaci vynasnaží pomoci. Minimálně jednu hru už mám od nich přislíbenou. K tomu jsem se pokusil kontaktovat obchod Xzone o spolupráci na tomhle našel malém "odškodném", zde bohužel nemohu nic slíbit. Bohužel nečekejte žádné zázraky, protože tohle se tahá z rezerv PH + osobních zdrojů týmu.
 
Naposledy upraveno:
O nic jsem nepřišel takže omluvu ani odškodné netřeba. Já bych za tím udělal tlustou čáru a nechal bych to být. A za dobrou vůli a radost z možnosti rozdávat dárky se spíš chválí než vyhazuje. Přeji všem hezký den. :)
 
Taky si myslím, že je hloupost odcházet. Ono to spíš vypadá, že se to tomu dotyčnému nějak vymklo z ruky anebo podrazil někdo jeho. Klid a nohy v teple. Hlavně aby pokračovaly překlady a portál fungoval. To je důležité.
 
Nedělám z toho drama. ;) Jen se nebojím odpovědnosti. Nechci aby tady každý psal "neodcházej atd." Pouze ukazuji možnosti.
@JardaH Faktury a fotky jsem obdrželi, ale fyzicky už nikdo nic neviděl :)

Nepsali jste předtím, že dotyčný pracuje ve skladu nebo tak něco? Možná chtěl skutečně využít starý hardware z práce + ten nový počítač, ale nějak přecenil, co skutečně dokáže získat do té soutěže.
 
To nám bylo řečeno ano. Mezitím nám bylo řečeno i spoustu jiného a z jiných zdrojů, které nejspíš zatím nechtějí být zveřejněné i pár znepokojivých zpráv a proto jsme trvali na důkazu, který prostě nebylo možné doložit ani mě ani těm co měli zkušenost s tímto uživatelem předtím. Veškeré fotky s nabízenými komponenty ti lidé našli (přesně ty samé) i na internetu. Bohužel bylo toho příliš moc proti, než aby to mohlo pokračovat.
 
Ano, tento notoricky lhar a podvodnik si chtel prihrat polivcicku i v nasem discordu Anno 1800. Kde rozdaval GPU, PC sestavy atd. Vsechny obrazky, ktere nam tam poslal, nebyli jeho. A ze jsme si dali tu praci vse overit. Chlapec se pak do toho trosku zamotal a ani si nepamatoval co, kde, komu napsal.
Stejne tak Save, ktery stahl na Redditu a prezentoval pod druhym Nickem jako svou praci. Mezitim ale jeden kamarad z Anno komunity zaplatil Brku 200€, druhy 500korun, ktere zrejme oba jiz neuvidi.
Takze bud v klidu Kratosi. Vsak si to myslel dobre. My taky necekali, ze se v nasi Anno komunite dokaze najit takovy Troll. Jenze, on vlastne zadny Anno hrac nebyl, takze cajk...
 
Naposledy upraveno:
Caute. Musim reagovat kedze tato kauza sa ma tyka.Ako kazdy z nas kto by nechcel v dnesnych casoch lepsiu graficku kartu.Kedze moja uz nezvlada pre mna vybornu hru Anno 1800 a na skupine discord pre tuto hru sa naskytla moznost ziskat perfektnu grafiku za velmi prijatelnu sumu dohodol som sa s obvinenou osobou na jej kupe.Plus kedze moj pc by bol uz slaby na spominanu grafiku prislubil, ze mi posle spolu s kartou i zakladnu dosku s procesorom a vykonnejsi zdroj.Po mojich obavach, ze je to az moc pekne aby to bola pravda ma presvedcil, ze nema problem mi spomonane veci pribalit a mam to brat ako darcek k vianociam.Po mojom zaplateni tvrdil, ze spominanu grafiku poslal postou ku mne, ale cislo zasielky ani po mojich urgenciach neposlal.Preto po konfrontacii kedze som nebol jediny koho podviedol v chatu som pozadoval peniaze naspat kde mi prislubil, ze mi peniaze vrati na ucet, to bolo v stredu 8.12.Potom kedze bol zablokovany sa mi ozval v piatok 10.12 a na moju otazku kde mam moje peniaze mi tvrdil, ze som sa snim nedohodol na podmienkach pricom v skupine tvrdil, ze je so mnou dohodnuty a ze peniaze mi poslal v piatok cize vcera.Od tej doby cakam ci mi tam nadehnu a on bude mat dokaz, ze nieje podvodnik.Doteraz ale peniaze neprisli a ja dam vediet ci vobec prisli.Do tej doby je pre mna tento clovek notoricky klamar a podvodnik kedze spominany balik aj tak vobec od stredy co som zan zaplatil i tak neprisiel a je okolo neho kopu otaznikov.Cize ziaden balik neposielal, ale peniaze pytal.
Viem, ze ste to chlapi mysleli dobre a nemohli ste vediet takisto ako nikto, ze i v dnesnej dobe sa najdu ludia, ktory si z dovery ludi robia trhaci kalendar.
 
To nám bylo řečeno ano. Mezitím nám bylo řečeno i spoustu jiného a z jiných zdrojů, které nejspíš zatím nechtějí být zveřejněné i pár znepokojivých zpráv a proto jsme trvali na důkazu, který prostě nebylo možné doložit ani mě ani těm co měli zkušenost s tímto uživatelem předtím. Veškeré fotky s nabízenými komponenty ti lidé našli (přesně ty samé) i na internetu. Bohužel bylo toho příliš moc proti, než aby to mohlo pokračovat.
 
Je smutné , že musíte riešiť takéto veci , ono to tak býva , že človek chce urobiť niekomu radosť a ono sa všetko poserie a dokonca obráti voči nemu .
 
Me to prijde ponekud prehnane vyhrocene, o nic vazneho nejde, neco bylo nabizeno zdarma a nevyslo to, nikdo o nic neprisel, minim uzivatele. Nicmene chapu, pokles duvery, cas ukaze prave duvody. Prejdete to a uzijte si Vanocni svatky bez stresu a v pohode :) Takovi lide proste existuji a hledaji zpusoby jak vytezit. Netrapte se tim. Vse bylo vysvetleno a komunita tady to urcite chape. Hlavne prosim kvuli tomu nepokladejte "funkci" to by ten jedinec vyhral.
 
Nic se neděje... Hezké Vánoce si můžeme udělat sami.
Já bych dal pár kódů ke hrám - jen nevím jak :D
Problém je, že mám prostě sadu kódů ke hře, pár z nich je rozdaných, ale min. 1 zbyl - ale jak zjistit, který? Ověření na Steamu není :(

Leda poslat "výherci" sadu třeba 5ti kódů s tím, že "zkoušej, jeden z nich funguje"? :D
 
Hele - nikoho tady přece "čekání na giveway" nic nestálo, akorát tebe čas. Není tedy nejmenší důvod nějak hrotit svou neexistující vinu. Sice jsem se přihlásil do soutěže o tu sestavu snů, ale stejně bych dopadl jako (snad kromě tomboly na nějakém plese hluboko v minulém století) obvykle, zase bych nevyhrál nic :)

@PredatorV Mám také nějaké Steam kódy (kdysi jsem za ofiko překlad dostal od devs 10 s/n), pár mi jich zbylo, ale copak já vím, jestli s/n z roku 2017 ještě platí?
 
já bych v tom hledal i pozitivnější úhel pohledu na PH, a to tu, ze většina zde založených překladů nedopadne tímto nešťastným způsobem a jsou nám předkládány překlady na vysoké úrovni... o to tady přeci jde především!
 
Je před vánocema tak se tehle vykuku vyklubalo hromada nic si ztoho nedelej nikam nechod to je totalni blbost aby jsi odchazel nic jsi neprovedl a to ze jsi uveril lháři se muže stat každymu takže bud uplne v klidu nikdo te tady za to soudit nebude .-)
 
Lidi děkuji za podporu pro celé PH a ještě jednou za mě. Nikam neodcházím. Myslel jsem to jinak, ale nebudeme to už rozebírat. :unsure:

S radostí vám můžu oznámit, že s Vaší pomocí se nám již podařilo nashromáždit 57 klíčů a to ještě mám od vás v poště dost zpráv, že se chcete taky zapojit.

Mdzirza z komunity ANNO nám přidali taky jednu kopii ANNO 1800, Mayki přidal hned 3 kousky v čele s: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, Alixon zase přidal 10 kousků co měl navíc, flu přislíbila taky 19 klíčů v čele s AC Origins.

Takže to trochu musíme překopat a bude více cen na losování.
 
@siSINka - klíče Steamu nevyprší nikdy. To je výhoda. Mají neomezenou platnost. Jenže nepoznáš, jestli ho už někdo nepoužil - to je můj problém.

@KratosTM - já můžu nabídnout King's Edition klíče na Dungeons 2 a 3 (hry vč. všech vydaných DLCček), ale problém jsem psal - nevím, který z nich je ten "volný" :(
 
@PredatorV v tom případě mi to hoď do soukromé pošty a já to přípíšu na seznam. Samozřejmě za to velice děkujeme.
 
Jestli odejdeš nakopu ti zadek osobně a ještě ti sežeru děti. Tak si nejspíše naletěl, well takovej je život a stává se to a stane se to ještě párkrát. Bohužel. To , ale s tebe nedělá idiota, lemru nebo podvodníka. To s tebe dělá normálního poctivého člověka který s tím neměl nic společného

Howgh.​

 
Back
Top