• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Might & Magic: World of Enroth

Might & Magic: World of Enroth 1.2.4

Ahoj, tentokrát bych potřeboval pomoct ne s technickým problémem, ale herním - v chrámu Bao v Ironfistu. Chrám je vyčištěný od kostlivců i kněží, kromě těch jeskyň v rozích hlavní místnosti. Mám klíč od tajné místnosti, 2 x klíč skladiště, 1x klíč lázně. Všechny tyhle lokace jsem prošel a vysbíral (kromě té tajné místnosti). Těď bych se měl podle návodu dostat do té centrální místnosti uprostřed hlavní místnosti. Návod říká, že bych ji měl otevřít kliknutím na dveře v pořadí S, V, Z, J. To dělám, ale nic se nestane, akorát mě to citelně zraňuje. Co tam dělám blbě?
Ahoj. Promin ze odpovidam az tak pozdě ale měl sem moc práce. Kouknu nato dnes a dam ti vedet :) Případně tu je mapka.
1703342613678.png
 
1703343453401.png
1703343496814.png
1703343614946.png
1703343639998.png

Zkus to podle screenu mě to fungovalo podle pořadí Server/Východ/Západ/Jih. Jinak máš dost zajímavou skupinku :) Na vyším levelu to bude hodně silný.
 
Díky moc za překlad. Je to jedna z mých nejoblíbenějších her. O tomhle merge módu jsem nikdy neslyšel, až tady díky té Češtině. Jdu na to (y)
 
Vůbec nechápu co mám instalovat když vlastním Might and Magic® 8: Day of the Destroyer .....V přehledu je 20 oodkazů .. Normální, zjednodušená atd ...Jsou tam 4 postupy mezi linkama ..To mám jako instalovat všechny 4 ? Nešlo by to nějak zvýraznit co se má automaticky vše instalovat a patří k sobě ??Děkuji za odpověď ..
 
Proč v nastavení nemám HD ? V popisku je napsáno : Doporučuji ve složce hry MM8Setup.exe zapnout HD...Ale já ho tu nemám :
A pak : Když zapnu hru a dám novou tak jsou tam 3 takové zeměkoule s názvy : Jadame, Eroth, Antagarich ...Pokud to je správně, jelikož to není moc k přečtení.. To znamená že jedna je díl 6, druhá 7 a třetí 8 ? Nebo s jednou postavou mohu projít všechny hry ?Nebo jak to je prosím...Předem moc děkuji za odpověď
1710383270862.png
 
Proč v nastavení nemám HD ? V popisku je napsáno : Doporučuji ve složce hry MM8Setup.exe zapnout HD...Ale já ho tu nemám :
A pak : Když zapnu hru a dám novou tak jsou tam 3 takové zeměkoule s názvy : Jadame, Eroth, Antagarich ...Pokud to je správně, jelikož to není moc k přečtení.. To znamená že jedna je díl 6, druhá 7 a třetí 8 ? Nebo s jednou postavou mohu projít všechny hry ?Nebo jak to je prosím...Předem moc děkuji za odpověďZobrazit přílohu 69312
Ahoj. Omlouvám se že reaguji se spožděním. Dle screenu to máš nastaveno správně HD = Hardware Accelerated 3D.
Jakmile dáš novou hru tak si můžeš vybrat v jakém světu budeš začínat. Můžeš se mezi světy volně přesouvat pomocí
městské brány zakouzlené na tajných místech nebo svitkem dimenzionální brána. Plnit ůkoly můžeš ve všech světech zárověn.
Jediné co mají světy odlišné je že má každý svůj systém reputace.
 
Naposledy upraveno:
Vůbec nechápu co mám instalovat když vlastním Might and Magic® 8: Day of the Destroyer .....V přehledu je 20 oodkazů .. Normální, zjednodušená atd ...Jsou tam 4 postupy mezi linkama ..To mám jako instalovat všechny 4 ? Nešlo by to nějak zvýraznit co se má automaticky vše instalovat a patří k sobě ??Děkuji za odpověď ..
1711221037140.png

Doporučuji až poslední verzi merge modu + update. V realu je to jednoduché: Nainstaluje se hra MM8.
Přidá se merge mod. Pak kdo chce zkusit multiplayer tak přidá multiplayer. Potom se zkopíruje update
a nakonec se zkopíruje čestina. Je tam i druhy postup: Hra+CZMOD+Update+Čestina. Snad to pomůže.
 
Naposledy upraveno:
Zdarec, technický dotaz. Až to tady skončí, kam se přesuneš?
Ahoj. Má práce je dokončena. Poslední verze modu už je stabilní a v single playeru je přeloženo vše. Multiplayerový modul je dobrovolný a může ho přeložit zase někdo další kdo bude mít ze hry radost jako sem měl já :) Chtěl jsem hlavně aby hráči vědeli že něco takového vůbec existuje a myslím podle počtu stážení že se to podařilo. Ty 3 hry si to zaslouží a třeba se někdy v budoucnu dočkáme zase pokračování M&M jaké si všichni zasloužíme :)
 
Naposledy upraveno:
Tak to je vše přátelé :) Začalo to z nostalgie a myslím že to nakonec dopadlo dobře. Děkuji všem co si ty hry po 25 letech zase zahráli v češtině a při hraní si zavzpomínali na staré časy kdy jsme to instlovali ze score/levelu a stahovali z netu češtinu na disketu :) Přeji všem hodně úspechů a třeba se někdy potkáme v Enrothu!
 
Back
Top