• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Cyberpunk 2077

Naplní Cyberpunk očekávání nebo je to jenom hype?

  • Bude to pecka

    Hlasů: 10 76,9%
  • Bude to průměr

    Hlasů: 1 7,7%
  • Je to jen hype, bude špatný

    Hlasů: 2 15,4%

  • Celkem hlasovalo
    13
  • Hlasování ukončeno .
Morrowind byl a je mnohem propracovanější než Oblivion. Grafika v Oblivajzu byla pravda už na vyšší úrovni, ale hratelnost a atmosféra je u Mirrowindu nedostižná. Také mám rád když je krásná grafika, nicméně jsem ještě generace, kde je pro mě důležitější právě ta atmosféra a chytlavost. Z tohoto důvodu mám srdeční slabost pro staré pecky na Amize jako byly Ambermoon, Ishary nebo Perihelion, které si čas od času stále rád zapařím

Fandovskou komunitou vylepšený Morrowind je pecka, srovnatelná s jakoukoliv současnou hrou. Alespoň pro mě. S originálem se moc srovnat nedá, hlavně graficky. Bohužel s češtinou od Zobce moc dobře nefunguje, proto také vznikl projekt na češtinu s diakritikou, funkční napříč platformami a verzemi. Snad se ji letos podaří dokončit. V každém případě Morrowind vřele doporučuji.
Tiež by som prosil o odkaz na vylepšený Morrowind a módy.
Ďakujem. :)
 
Ty **** tohle bych snad nedokazal bohuzel rozjet ani ja a to jsem modvoal jak o zivot a delal i na modech :D
 
Také jsem se toho zprvu lekl, ale není nutné tam naházet vše a i pak to vypadá skvěle. Já mám jen tohle:
 

Přílohy

  • Mods.png
    Mods.png
    183,9 KB · Zobrazení: 41
Já mám spoustu modů ve Skyrimu a Fallout 4, ale tma stačí se spolehnout na automatiku, co jsem četla toho průvodce, tak se obávám, že jsem tak trochu bez šance :D Ale uvidíme, až bude čeština, tak to určitě zkusím, na Morrowind slyším samé chvalozpěvy, Skyrim miluju, Oblivion se mi taky celkem líbil (i když jsem ho hrála až po Skyrimu), tak určitě dám šanci i Morrowindu :)
 
I když jde o zajímavé téma, tak přeci jen tohle je téma o Cyberpunku. Nechcete si založit téma o Morrowindu nebo o TES obecně? Můžeme kecat tam o TES a tady to nechat CP :cool:
 
Chcel som si CP77 kúpiť až v marci (pre @Abby v březnu ;)),ale ...Neodolal som :).
(38 € a zdarma The Witcher EE )
 
@imro421 Pěkná cena :) Já jsem dala plných 60€, ale nelituju ani jednoho centu. Witcher EE mám na GOGu už dlouho z nějaké akce a mám i krabicovku (nebo možná ho mám na GOGu díky té krabici, už nevím). Jinak měsíce dohromady dám, máte je jako většina světa :cool: To spíš my máme trochu problém, že jako spousta jiných věcí máme unikátní a vlastně úplně zbytečné...
 
@aarongoldstein : Upravil som v souboru goggame-1423049311.info : "language": "Czech", "languages": [ "cs-CZ" ], hru mám GOG verziu a predsa mi hra nabieha v angličtine :( . Ako som tu čítal, tak to iným pomohlo.

Možnosť Priradenie kláves je nedostatočná. Hrám totiž tak, že mám myš v ľavej ruke a pravú ruku na klávesnici s ovládaním pohybu postavy pomocou šipiek a priradením funkcií na blízke klávesy, ako aj numerické klávesy. Takže si v každej hre robím vlastné priradenie kláves, pokiaľ to hra umožňuje. V CP77 napr. nie je možné preradiť funkciu z F na num.0 . To sa mi hrá ťažko.
 
Pokud ti nepomohlo nastavení přesně podle tohoto screenu, tak nevím co s tím.... (jedině zkus to po sobě zkontrolovat, jestli jsi se někde neupsal)...

Kompletní maping kláves si lze přepsat podle svého editací souboru
...Cyberpunk2077/r6/config/inputUserMappings.xml

("IK_F" nahradíš u příslušné akce "IK_NumPad0")

Pochopitelně doporučuji napřed udělat zálohu a být velmi obezřetný, co přepisuju...
 
@aarongoldstein díky za info :). Ešte sa však radšej opýtam : stačí nahradiť "IK_F" u príslušnej akcii, alebo je nutné to nahradiť u všetkých akcií týkajúcich sa "IK_F" . Viac menej, keď sú tie akcie v súbore popísané anglicky, aj tak neviem, že ktorá je tá správna príslušná akcia. Prepíšem všetko ;).

Neprepíše sa to pri update hry naspäť ? Urobil som v GOG launcheri u hry CP77 Verify / Repair a v tom súbore, ohľadne "Czech", sa to prepísalo naspäť na angličtinu o_O.
 
Naposledy upraveno:
Pak budeš mít 0 z numpadu všude, kde bylo F... Tedy nejen třeba na sbírání předmětů, ale i na volbu v dialogu etc.... Pokud chceš vědět jak je nějaká akce anglicky, tak to sem napiš a nějak to rozlousknem...
 
@aarongoldstein Ahoj. Prepísal som v ...Cyberpunk2077/r6/config/inputUserMappings.xml všetky F na NumPad0 a funguje to:).
Našiel som (na pozícii v cca 70%-80% súboru)
<!-- Vebdor -->
<mapping name="vendor_checkout" type="Button" SIEJADependent="true" >
<button id="IK_Pad_Y_TRIANGLE"/>
<button id="IK_NumPad0"/>
</mapping>

<!-- Pause Menu -->
<mapping name="pause_menu_quicksave" type="Button" SIEJADependent="true" >
<button id="IK_Pad_Y_TRIANGLE"/>
<button id="IK_F5" />
</mapping>
a myslím,že tam majú vo výraze <!-- Vebdor --> preklep, že tu má byť Vendor. Písmená "b" a "n" sú na klávesnici vedľa seba. Ja to skúsim prepísať a uvidím, čo to spraví ;).
Hra sa mi začína v Eng, tak ma napadlo: nedal by sa Cyberpunk2077.exe spustiť s takým parametrom, ktorý by hru začal v Cz ?
 
Naposledy upraveno:
To nevím... Mě pomohla ta editace toho info souboru... (stejně nechápu, že tobě to nefunguje)...
 
Zdravím, mám takový dotazek ... dneska je 22.1 ... a myslím, že by dneska měl vyjít velký opravný patch .. nevíte někdo o nějakém podrobnějším infu ? a jestli by to mělo fakt dneska vyjít ? díky
 
Mě aktualizace zatím nepřišla a ani jsem nevěděla, že má vyjít dnes...
 
Já jsem četl, že přes víkend by měla vyjít aktualizace.
 
Teraz teda bude patch pre konzoly, nie pre PC. Pre PC bude patch o mesiac. (Už som posielal jeden crash report do CDPR.)
 
to fakt ? to bude dnes/zítra jen pro konzole a PC až za měsíc ? ... to jsem docela nas.ranej ... :D ja jsem teď právě odložil hraní CP. stím že si to zapnu až po updatu ...
 
Píšou, že bude patch na PC a konzole. Každopádně kdyby vydali patch jen na konzole, tak nas*rou další hráče. Sice se PC verze hrát dá bez problémů, ale bez bugů fakt není.
 
tak tak máme to stejně :) já nemám sebevětší problém na PC ... ale radši jsem stopnul hraní.. stím že si počkam na větší patch který opraví pár vecí .. vyladí optimalizaci .. a pojede mi to ještě líp bez větších chybiček :) tak či tak .. pro mě to nejlepší hra za poslední dobu .. hlavně co se týče toho příběhu atd... což oní fakt umí.
 
Já hraju pořád, jenom ne moc intenzivně :) Obávám se totiž, že kdybych měla čekat na další patch, tak mezitím zapomenu, o co tam jde :D
 
Back
Top