• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Anno 1800 (včetně DLC)

Anno 1800 (včetně DLC) 1.36

Hra jede v pohodě i s poslední části 3 DLC i online , jen to chtělo vyčistit pc od dočasných souborů ap. . Spíše mne teď štve vzhled téhle stránky , ten
tmavý podklad je fakt na :sick: .Jinak vizuálně dost pěkný .
V nastavení hry přibyla položka "údržba mrakodrapů" . Má už někdo odzkoušené , jaký je rozdíl mezi jednoduchou údržbou a tou nejtěžší ?
 
Naposledy upraveno:
Někde jsem viděl, že ta údržba při velkém počtu mrakodrapů klidně leze až do milionů, takže bych asi volil jednoduchou. :)
 
Presne jak pise Jetro. Je to vlastne dodatecna obtiznost k jiz rozjete hre.
Jinak s tebou musim souhlasit Kondore. To tmave prostredi s sedym textem neni moc kontrastni...
 
Aktualizovaný překlad s texty z nejnovějšího DLC High Life vydáme příští pátek 1. října. Je to i kvůli tomu, že 28. září by mělo vyjít kosmetické DLC Pedestrian Zone, takže i tento malý přídavek bychom zahrnuli do nové verze CZ a vydali to najednou.
 

Jetro

no neviem ale po aktualizacii na najnovsiu verziu mi asi po 2 minutach hra padla a to som tam instaloval iba cestinu a nesiel som cez mod managera ale cez offic laucher

To je problemem Modu Vecnysamotari. Vyzkousej hru bez nich, jestli se neco zmeni. Pokud ne, napis alespon co konkretne hra hlasi.
 
Party zacina:)
Info k panorama efektu: dbejte na co nejlepsi panorama efekt mrakodrapu, jinak budete mit nejen nizsi populaci v onom dome, ale muzete se dostat do minusovych bilanci pri vetsim poctu takto negativne ovlivnenych mrakodrapu. Naopak pri vynikajicim panorama efektu vydelate majland:)
 

Přílohy

  • bude pekne.jpg
    bude pekne.jpg
    1 MB · Zobrazení: 85
  • Manpendu v noci 1.jpg
    Manpendu v noci 1.jpg
    1,1 MB · Zobrazení: 49
  • Manpendu.jpg
    Manpendu.jpg
    1,4 MB · Zobrazení: 53
Nebeska vez, vrchol v oblacich Anna 1800 je doma:)
 

Přílohy

  • pohlednice.jpg
    pohlednice.jpg
    1,2 MB · Zobrazení: 48
Ahoj, prosím vás o radu která nesouvisí z překladem . mam problém na obchodních cestách na novem světě, hraji volnou hru bez konce a již mam hodně osídleno. Teď mi přestalo fungovat vytvoření nových cest pro lodě, teda vytvořit jdou Př: z jednoho ostrova na druhý vozit zlato, snadné... ale loď nedopluje tam ani tam a když ji rozkliknu tak má vyznačenou nesmyslnou cestu od nikam do nikam někde v moři a loď si dopluje někam do prostřed moře a má nad sebou že čeká na naložení ale vůbec není u žádného přístavu. .. opravdu nevím co s tím..... hru hraju dlouho a ještě se mi to nestalo. včera to fungovalo. update mam, jen nemam poslední dlc zatím. prosím o radu i když to sem nepatří moc jiných diskuzí v cz o Anno 1800 neznám. DĚKUJU :)
 
přibližně takhle to vypadá . když dam jinou loď jinou trasu tak to ukazuje akorát někam jinam do moře......
 

Přílohy

  • obrázek_2021-09-28_143854.png
    obrázek_2021-09-28_143854.png
    3 MB · Zobrazení: 59
Ahoj, v prve rade pojd radeji sem

nebo lepe sem>>>


Tvuj problem by mel byt dnesnim updatem vyresen. Dale pak pis do diskuzniho vlakna, nebo na discord, jak stoji vyse:)

Jo a zacni stavet investory, aby si mel nejaky vliv:)
 
Naposledy upraveno:
@Boss23 jak ti psal Mdzirza, k překladům to nepiš, kdybych si toho nevšiml první já tak to máš smazané. (Příště se podívej přes lupu co tady je a není kdyžtak.)
@Mdzirza přesunul jsem vás do diskuze.
 
ahoj hoši,

včera jsem koupil hru (complete editions se všemi DLC) a po suštění jsem koukal, že je to verze 12.1......
Při instalaci češtiny 1.18 proběhne vše v pořádku, ale po spuštění je hra v EN a v nastavení jazyků ve hře není nabídka češtiny.
Instalace proběhla do předem určeného adresáře, kde je hra nainstalována, cestu jsem neměnil, ani neupravoval.

Nevíte, kde by mohl být problém?
 
mychaylow : problém je v tom , že než tu něco napíšeš , tak sis měl přečíst texty před tebou a byl bys v obraze .
1.10. vyjde aktualizovaná čeština , takže musíš počkat do 1.10. , stáhnout češtinu a vše bude OK.
 
ahoj hoši,

včera jsem koupil hru (complete editions se všemi DLC) a po suštění jsem koukal, že je to verze 12.1......
Při instalaci češtiny 1.18 proběhne vše v pořádku, ale po spuštění je hra v EN a v nastavení jazyků ve hře není nabídka češtiny.
Instalace proběhla do předem určeného adresáře, kde je hra nainstalována, cestu jsem neměnil, ani neupravoval.

Nevíte, kde by mohl být problém?
...az si cestinu onoho 1.10 stahnes, tak ji nehledej v nastaveni. Nech si nastaveny anglicky jazyk. Ten se prepise a budes mit nasi krasnou cestinu k teto skvele hre :smiling_face_with_halo:
 
Update 12.1 Obsahuje len veľmi málo zmien.
 

Přílohy

  • Anno 18002021-9-30-6-14-22.jpg
    Anno 18002021-9-30-6-14-22.jpg
    319,7 KB · Zobrazení: 87
  • Anno 18002021-9-30-6-14-30.jpg
    Anno 18002021-9-30-6-14-30.jpg
    451,5 KB · Zobrazení: 68
  • Anno 18002021-9-30-6-14-43.jpg
    Anno 18002021-9-30-6-14-43.jpg
    489,2 KB · Zobrazení: 78
Horké zprávy, horké zprávy!!!
Dnes mezi 15. a 16. hodinou mohou milovníci Anna 1800 očekávat vydání českého překladu
DLC Život v oblacích :bottle_with_popping_cork:.

Váš tým: Jetro, Coffin, Ralph a Mdzirza
 

Přílohy

  • Zvláštní vydání.jpg
    Zvláštní vydání.jpg
    727,5 KB · Zobrazení: 53
Naposledy upraveno:
takze zase som zaktualizoval hru a nahodil cestinu a zase crash stym ze mi hra detekovala aj mody co tam mam a znovu crash.
potreboval by som s tym pomoct, presnejsie pomoct zistit co to sposobuje. teda kde by som nasiel vypis o chybe co sposobila crash hry lebo nechcem preinstalovat hru nahodit mody + cz a zistit ze to nepomohlo ale ze to je samou hrou, lebo naposledy mi to trvalo nahodenie modov a cz niekolko hodin.

a mam este jeden problem
ako primany prehliadac pouzivam firefox starsiu verziu a v nej nemam moznost pisania prispevkov takze som nahodil chrome ako sekundarny prehliadac aby som mohol toto napisat

kontaktovat ma mozete priamo na discorde vo vasom discord serveri, som tam prihlaseny. meno je: vecny.samotar
 
Vecnysamotar: jelikoz dojde k padu v originalni hre, ktera oficialne nepodporuje mody, tak nejspis neni sance najit, ktery z modu kolizi zpusobuje. Staci jeden jediny nestabilni mod a mas smolika. To je holt udel modu...dej je vsechny pryc a zacni davat postupne mod za modem. Pak bys mel ten vadny driv nebo pozdeji lokalizovat.
 

Mdzirza

Vecnysamotar: jelikoz dojde k padu v originalni hre, ktera oficialne nepodporuje mody, tak nejspis neni sance najit, ktery z modu kolizi zpusobuje. Staci jeden jediny nestabilni mod a mas smolika. To je holt udel modu...dej je vsechny pryc a zacni davat postupne mod za modem. Pak bys mel ten vadny driv nebo pozdeji lokalizovat.
presne tomu sa chcem vyhnut, teda dlhemu testovaniu. a preto som sa opytal ci neviete ked sa nachadzaju reporty o chybach, vsak ked automaticky vytvori spravu o chybe ktoru odosle tak pred odoslanim to musi niekde ulozit
 
Pockej az se tu objevi Cedric. Ten by mohl vedet. Preci jen se toci hodne kolem Modu(;
 
Zdravím, jak v DLC Život v oblacích na novém světě postavím fabriku na skořici? Za boha na to nemůžu přijít. Díky za tip
 
Tak problém vyřešený, k Životu v oblacích MUSÍTE mít Turistickou sezonu...Jinak skořice a ty další ovoce budou zamčené
 
Back
Top