• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

7 Days To Die

7 Days To Die 7 Days to Die - Alpha 21.1 (b6) - verze češtiny 21

Tuax

Překladatel
Příspěvky
18
Skóre reakcí
26
Bodů
0
KriS přidal nový překlad:

7 Days To Die - Čeština do survival hry 7 Days To Die

Čeština byla vytvořena pro mou rodinu a přátele, nyní se o ní podělíme i s ostatními. Nepodařilo se rozeběhnout kompletní diakritiku, pouze čárky (jestli někdo najde způsob jak doplnit i háčky, budu jedině rád a klidně všechno přepíšu...). Jedná se o rozpracovanou češtinu, kterou dělám ve volném čase a podle chuti, takže neslibuji nic dopředu kdy co bude nebo nebude. Otestováváno je primárně ve hře pro více hráčů, single player není vyzkoušený.

INSTALACE:
Pouze rozbalit archiv do kořenového...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Nenajde se někdo kdo by rozeběhnul kompletní diakritiku (chybí mi háčky) a případně také někdo kdo by vytvořil instalátor? Děkuji za případnou snahu. Samozřejmě vítám také připomínky k překladu (pokud se něco nezdá, tak dejte návrh a já to zvážím a případně předělám).
 
Zdravím plánuje se pokračovat na češtině ? Musím pochválit že i tak s málem, je to super. :) Díky.
 
Skvělá práce KriSy, hned si mě hra zase získala. Dlouho jsem hledal před několika měsíci jestli se někdo pustí do překladu a pak jsem to vzdal. Jen náhodou jsem si řekl že to ještě skusím a ejhle čeština existuje. Tímto vzdávám velký díky i za ten částečný překlad.
 
Protože nevím, tak se zeptám: Bude se na počeštění pokračovat? Hlavně tu část co se týká nastavení vlastní hry.
 
Taky bych se rád zeptal jak to s překladem vypadá? Bude se pokračovat? Překlad i když částečný je výborný a patří za něj velký dík.
 
Češtinu jsem objevil až dnes bohužel není kompatibilní z novým patchem.
 
Čauvec jen jsem se chtěl zeptat jestli nepřipravujete přeložení Alphy 17 ? předem díky za info
 
Vytvořit instalátor není problém. Co se týče diakritiky, dostali jste se k nějakým fontům které by šli editovat? V Unity dělám a možná by nebyl problém hru decompilovat a upravit.
 
s těma novýma perkama bych češtinu uvítal protože to nedokážu přelouskat :)
 
Za mně radši bych měl alphu 17 v češtině bez diakritiky než žádnou :D
 
Ahoj, zdravím všechny! Češtinu do Alphy 17 rozhodně mám v plánu, čekám až vyjde (testovací verzi překládat nebudu). Díky za ohlasy a nabídky pomoci, ozvu se až to bude aktuální a patch bude venku pro všechny (což autoři slíbili do konce tohoto roku, tak uvidíme).
 
to je super jinak předem moc díky :) snad to tedy vydají do konce roku ;)
 
Škoda té diakritiky. Pokoušel jsem se, ale bohužel s tím autoři moc nepočítali. Ale myslím že když budete dost otravovat, těch pár háčků tam přidají :) Jinak se těším až bude čeština na verzi A17.
 
Na češtině už se aktivně pracuje od 24.prosince, následující týden dám k dispozici první verzi. A co se týče té diakritiky, tak přikládám obrázek...bohužel jsem to rozeběhl jen v hlavním menu, ale ne ve hře...


7dayscestina.jpg
 
Jak se podařilo přidat diakritiku do menu?
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Zmenou fontu v .xml súboroch. Ale zistili sme, že diakritika ide len v single-player hre. A upravovať herné archívy sa nedajú, kvôli EAC ochrane.
 
Díky MerlinoviSVK (díky za tip jak se nazývá font) se podařilo rozeběhnout úhlednější češtinu v hlavním menu, vypadá to teď takhle:

7dayscz.jpg


Škoda, že komplet čeština pak nefunguje v EAC multiplayeru (assety jdou modifikovat, nahrát do nich jiný font a mít funkční komplet diakritiku, ale už se nedostaneme na EAC chráněné servery, protože je změněný resource.assets hrozbou, v single playeru nebo bezEAC serveru je plně funkční). Rozhodl jsem se tedy pro starou dobrou cestinu (s čárkami, bez háčků), snad se podaří jednou něco s vývojáři vyřešit, aby to fachalo i pro nás komplet, tak jak má. Možná v pátek už dám k dispozici funkční prototyp cestiny na Alpha 17).
 
Back
Top