• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

UE4 Import přeložených textů, jak na to?

Andrewek

Uživatel
Příspěvky
320
Skóre reakcí
1.050
Bodů
0
Zdravím, mám takový problém, u kterého jsem prozatím nepřišel na řešení a potřeboval bych pomoc zkušenějších.
Jedná se mi o to, že je hra v předběžném přístupu a soubor s češtinou byl zvětšen a tady nastává ten problém.
Původní soubor game.locres má cca 1.600 řádků, už mám část přeloženou, ale dnes proběhl velký update hry, a nový soubor na překlad se zvětšil na 3000 řádků.

Potřebuji naimportovat řádky s překlady neboli starý soubor do nového (starý 1.600 řádků --- Nový 3.000 řádků)
K překladu používám UE4localizationsTool kde import/export je, ale nedovolí mi importovat z menšího do většího, protože nesedí řádkování.

Nějaké tipy nebo rady? Děkuji
 
texty porovnat a doplnit. Ue4 bere i rozbalené soubory.
Jsem rád, že se mi ten import nepodařil.
Protože jak píšeš, dnes ráno jsem začal porovnávat starý soubor s novým a zjistil jsem nejen navýšení řádků, ale také změny ve stávajících překladech, proto se musím vrátit na začátek a vše znovu překontrolovat, pěkně řádek od řádku a překlady upravit a doplnit.

Tak s chutí do toho.
 
Back
Top