• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Station

The Station 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.196
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal/a nový překlad:

The Station - Čeština do sci-fi adventury odehrávající se na vesmírné stanici

Zobrazit přílohu 37731

The Station je sci-fi hra z pohledu první osoby umístěná na vesmírné stanici vyslané ke studiu vnímající mimozemské civilizace. Při převzetí role průzkumného specialisty musí hráči rozluštit záhadu, která rozhodne o osudu dvou civilizací.


Překlad zahájen

Jelikož mám rád příběhové sci-fi hry, rozhodl jsem se přeložit tuto výborně hodnocenou adventurku...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Ahoj Mayki tusim raz si mal v ankete navrh na preklad viacej hororovych a scifi hier co kukam tak vetsinu uz si aj prelozil bola tam aj tato Stasis ci nahodou planujes aj tuto prelozit dik za odpoved
 
Ahoj Mayki, moc díky za překlad. Bez toho bych si tuto hru asi nekoupil. Škoda že je tam dost textu v texturách, pro průchod hrou není potřeba, ale já si to prostředí moc rád prohlížím. Zatím jsem nenarazil na žádný vážný problém v překladu. Jen na pár drobností, tak ti je posílím. Ještě jsem neskončil, nevím v jaké části hry jsem, ale zatím je to paráda. Poslal jsem nějaké drobné jako poděkování.
 

Přílohy

  • the_station-0001.jpg
    the_station-0001.jpg
    200,1 KB · Zobrazení: 22
  • the_station-0002.jpg
    the_station-0002.jpg
    226,2 KB · Zobrazení: 23
  • the_station-0003.jpg
    the_station-0003.jpg
    400 KB · Zobrazení: 23
Tak děkuji za finanční podporu a taky moc děkuji za nahlášení chyb v překladu. To je přesně to, co je potřeba k dokonalému překladu, zpětná vazba. Tohle teda dělá málokdo. Vidím že jsi dost pečlivý, takže počkám až projdeš celou hru a pokud něco ještě najdeš, sem s tím. Poté vydám aktualizaci. Ještě jednou moc díky... (y)
 
Ahoj Mayki, tak jsem to dohrál a na žádný další nepřeložený text jsem nenarazil. Super překlad (y) , ještě jednou moc díky. Akorát mě překvapilo jak krátká hra to je. Na to že jsem nikam nespěchal, jsem jí prošel za 4h dle Steamu.
 
Back
Top