• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Middle-Earth: Shadow of Mordor 1.3

sarakat

Překladatel
Příspěvky
22
Skóre reakcí
61
Bodů
0
sarakat přidal nový překlad:

Middle-Earth: Shadow of Mordor - Překlad je v současné chvíli dostupný donátorům.

Jedná se o fanouškovský překlad do češtiny, který zasponzoroval Xzone.
V současné chvíli je možné ji pořídit současně s hrou v zákaznické sekci. K jejímu uvolnění ostatním dojde někdy na konci dubna.
Čeština sama o sobě má 1,8 GB.

Autoři: Sarakat, Kramla, Shirea, Echosword a Lukáš Mastík
Stav: Hotovo (dostupná zatím jen v zákaznické sekci Xzone)

Ukázka tvorby:
Zobrazit přílohu 147 Zobrazit přílohu 148 Zobrazit přílohu 149...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Naposledy upraveno moderátorem:
achievy s prekladom skacu v pohode? lebo sa mi stalo pri par prekladoch (napr borderlands 1), ze achievy po pocesteni neskakali
 
Je tu napsano ze cestina ma 1,8gb ale kdyz stahnu soubor na ktery me to tady odkaze tak ma Cestina jen 280mb a behem instalace to vyhodi chybu a cestina samozrejme nefunguje ma tady s tim nekdo nejakou zkusenost ?
cestina.png
 
Tak na Steamu proběhla nová aktualizace a bohužel čeština nefunguje. Mám GOTY, ale při instalaci češtiny mně to napsalo chybu a hra zůstala v anglickém jazyce. Mohu vědět zda bude na tuto hru vydaná aktuální verze češtiny, tak aby se dala hra hrát v českém jazyce. Tato čeština, bohužel nefunguje.
 
Není třeba se omlouvat, spíš šlo jen o upozornění, že tato čeština nefunguje, samozřejmě za odvedenou práci patří velké poděkování.
 
Jenom aby nedošlo k omylu. Nejsme autoři překladu, překlad pouze sdílíme pro širší veřejnost. A můj předchozí příspěvek je v podstatě odkaz na google+ stránku autorů překladu, kde můžeš nalézt více informací o tomto a dalších překladech od těchto lidí. ;)
 
Včera byla uvolněna aktuální čeština, tak můžete opravit odkaz na stažení, pokud se tak již nestalo :)
 
Zdravím, mám problém. Když nainstaluji češtinu a chci si zahrát nějaký ten dodatek hry, tak mi hra spadne. Nevíte, čím to může být?
 
ZDravím. Dnes jsem si koupil na přes steam Goty verzi této hry. Stáhnul jsem češtinu verze1.3, ale bohužel při překladu vyskočila chyba že nebyly přeloženy všechny součásti češtiny. Zda chci ponechat původní soubory nebo nechat počeštěné co šlo. Po zapnutí hry vše v anglickém jazyce. Prosím o radu. Děkuji

Tak problém jsem již vyřešil. Stačilo před instalací češtiny ověřit na Steam integritu souborů hry. Našlo to 5 vadných souborů, které se poté znovu stáhly. Pro jistoto jsem ještě vypnul před instalací češtiny Steam. Poté již instalace češtiny proběhla úplně v pořádku.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Zdravím, jde odinstalovat čeština pak zas nainstalovat protože mi to hodilo chybu a nikde nevidím jak to odinstalovat.
 
Ahoj neviem ci to ma odinstalovanie cestiny ale ked tak daj overit integritu suborov hry v steame a malo by ti ju dat celu prec.
 
Zdravím, mám dotaz zda by jste nemohli udělat i verzi pro linux, určitě nebudu sám kdo nejede na winech. Děkuji předem
 
Velké poděkovaní za překlad této super hry....funguje jak má a už nyní si ji užiji naplno Děkuji :)
 
Taky mě nejde nainstalovat ta čeština. Mám stejný problém. Zná někdo kod na beta verzi hry ? Bych si zvolil verzi pro kterou se dá čeština použít.
 
Zkusil jsem nainstalovat češtinu, vše funguje v pořádku. Díky za češtinu.
 
dobry den mam problem s cestinou do ted sla bez problemu a ted najednou nejde nevi nekdo co stim ? instalator hlasi chybu u xdelta3: target window checksum mismatch: XD3_INVALID_INPUT
diky za odpoved
 
V tuto chvíli již nefunguje. Ani při volbě počeštit co jde, je hra celá v angličtině. :(
 
Hra bola pomerne nedávno aktualizovaná. Po takej dlhej dobe je to trochu divné. Inštalátor češtiny si určite overuje pôvodné súbory, ktoré sú zrejme odlišné a tak preklad nefunguje. Sarakat po dokončení Get Even vyhlásil, že končí s prekladaním. Preklad je už však na lokalizace.net. Na technike sa myslím podieľal kramla. Takže asi by bolo najlepšie, ak by sa niekto, kto má záujem o ten preklad, informoval priamo u nich, či ho aktualizujú. Zrejme ho bude potrebné upraviť len po technickej stránke.
 
Back
Top