• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

G String

G String 1.03a

Mitthrawn

Překladatel
Příspěvky
40
Skóre reakcí
9
Bodů
0
Mitthrawn přidal/a nový překlad:

G String - CZ překlad titulků do Half-Life 2 Mod - standalone hry G String (bez sexuálního obsahu)

Překlad endorsovaný vývojářem hry G String
Začal jsem pracovat na překladu hry, hledám někoho, komu funguje Source SDK caption compiler - mě vyhazuje chyby přes správné enkódování charakterů. Překlad bude časem i oficiálně přidán do aktualizace hry někdy v druhé polovině 2022.

Zobrazit přílohu 49766

G String
Jde o hru v Source enginu, založenou na Half-Life 2 ep. 2 - UI už je do češtiny přeloženo firmou Valve, překládám pouze titulky, kouknu se po texturách, ale...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Ahoj, všiml jsem si, že menu nějak nejede.. Je potřeba hru spustit, a až po spuštění nové hry zapnout titulky v jazyku english, a dialog only. Takto cz titulky zprovozníte
 
Uživatel Mitthrawn vložil k překladu G String novou aktualizaci:

AKTUALIZOVANÝ NÁVOD PRO ZPROVOZNĚNÍ ČEŠTINY

!!! Pozor - menu momentálně není zprovozněné, je nutné v sekci Options >> Audio nastavit Audio (spoken language) na English, Captioning na Subtitles (Dialog only) a caption language na English.

!!! Při spuštění hry bude nutné, až po spuštění nové hry nebo v pokračování v pauzovém menu znovu nastavit caption language na English !!!

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Back
Top