• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Cyberpunk 2077

Naplní Cyberpunk očekávání nebo je to jenom hype?

  • Bude to pecka

    Hlasů: 10 76,9%
  • Bude to průměr

    Hlasů: 1 7,7%
  • Je to jen hype, bude špatný

    Hlasů: 2 15,4%

  • Celkem hlasovalo
    13
  • Hlasování ukončeno .
Mám problém s úkolem "Na nevlastní kůži"... Zůstane mi to viset na fázi "vejdi do Reverer Courier Services" a i když vejdu, tak to nepřeskočí na další fázi, kdy mám hacknutím počítače získat přístup k dodávce... (když se zkusím připojit ke kompu i bez toho tak se to sekne a už se nemůžu ani odpojit)... Dělal jsem si naděje, že to 1.05 opraví a bohužel....

Tak jsem právě zjistila, že tenhle úkol mám hotový, Bohužel si moc nepamatuju detaily, jen že jsem tam získala moc pěknou pistolku a vydělala si dost peněz, protože jsem je všechny postřílela :D Potom uvnitř už nikdo nebyl, takže jsem měla spoustu času, nejdřív tam byla místnost nahoře, s počítačem, to je ten, do kterého se nemůžeš dostat? A pak dole dodávka, do té jsem nastoupila, odjela a zaparkovala jsem ji v jedné garáži o kousek dál, to bylo celé.

Napadá mě jediné, nahrát starší pozici a zkusit to znova. Musím ale zaklepat, že nic takového se mi ještě nestalo a doufám, že ani nestane. Sem tam nějaký crash vozidla, třeba že se mi motorka zhmotní v autě, ale jinak jsem asi jediná, kdo nemá problémy jak to tak čtu.
 
I když načteš starší pozici? Zkus třeba načíst pozici před tímto úkolem, než ho vůbec začneš a udělej nejdřív nějaký jiný, jestli se to neodblokuje.
 
Zkontroluj si velikost své uložené hry. Sami vývojáři říkaly, že když save překročí 8MB začnou potíže z ukládáním a průběhem hry. Složka je zde C:\Users\tvoje jméno\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077 otevři tvůj poslední save poznáš to podle datumu a času a koukni na soubor sav.dat pokud má více jak 8 MB tak načti ten co to ještě nemá. Já osobně mám odehráno 20 hodin a save má už 3,5 MB
 
Já hraji již od prvního dne a až na malé problémy se zvukem a nějaké glitche a nezapamatování si nastavení češtiny běží hra v pohodě nenarazil jsem zatím po 30hod. na nějaké zásadní problémy.
 
Já kromě té jedné zakázky (což považuji za naprosto marginální - i když uznávám, že to trochu mrzí) také naprosto bez problémů... Pravda občas se najde nějaký ten grafický bug ve stylu levitujícího tabletu či cigarety, ale to jsou (IMHO) prkotiny)...
 
Odehráno přes 60 hodin a mám to stejně jako kolegové nade mnou, nějaký ten grafický glitch nebo nepřivolané auto, nic zásadního. Upřímně, nechápu ten obrovský hate, co se rozpoutal...
 
Akorát musím ještě podotknout. Policie je naprosto blbá spawne se ti hned v zádech a jsi mrtvý a NPC naprosto tupý, ale na blbost NPC jsem už zvyklý z jiných her. :)
 
Jj hratelnost v pohode obtiznost mam na predposlednim miste. Chyby jsou, ale vse jsem mohl obejit nahatim ulozene pozice. Nastesti hra si uklada hodne autosejvu.
@Abby No s mysi se dobre miri :D Ale napada me mas kyberwer na mireni na to je nejaka vec do ruky a musis mit chytrou zbran :) ale ja jedu stealth a hack. Takze zbrane vubec nepouzivam. Takze ani pestni souboje nedam. Sila na lvl3 :)
 
jak moc zle je to po tom prvnim patchu na pc ?
nemám vesměs žádné problémy.. malinké bugy se sematm objeví ale za mě to je super hra ze super příběhem .. a jsem spoko .. moje železo to naštěstí rozjede vše na ultra takže si fakt nestěžuju. a Po posledním patchi nemam žádné problémy :)
 
byl směrovaný hlavně na Save co jsem vyčetl...ostatní věci v lednu.
1.6 řeší tři důležité věci. Dum Dum se už neztrácí v misi Second Conflict. Na konzolích byla upravena správa paměti, tudíž hra by již neměla tolik padat. A na PC byl odstraněn limit 8 MB na uloženou pozici. Bohužel dříve poškozené pozice nelze již opravit.
 
Přesně tak .. toto byl hotfix... v lednu a potom v prubehu pristiho roka pribydou mega opravné patche kde by to už mělo vše šlapat :) jen jim to chce dát čas.., ale ja jsem strašně rád že mi ta hra běží super a nemam skoro žádné problémy ... :) za mě to je hra roku .. u Zaklínače.. taky chvilku trvalo než vydali opravné patche aby vše šlapalo jak má .. a nakonec se z toho stalo nejlepší rpg hra vůbec co kdy byla
 
Back
Top