• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Batman Arkham Asylum

Batman Arkham Asylum 2022-01-18

Zhilian

Překladatel
Příspěvky
114
Skóre reakcí
94
Bodů
0
Zhilian přidal nový překlad:

Batman Arkham Asylum - GOTY edice

Vše začíná převozem Jokera do arkhamského ústavu pro duševně choré zločince. Ukáže se ale, že lapení tohoto neřáda nebylo ani tak Batmanovou prací, jako spíš "klaunovou". Je to další ze zlosynových kalkulů, který vede k tomu, že je osvobozen, a že má s ústavem vlastní plány. Pochopitelně nepohrdne službami dalších menších i větších padouchů.

Pokud se vám moje...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Diky moc a mel bych dotaz, jestli cestina je na novou steam verzi(hra ma only steam), nebo na starou steam verzi(kde bylo GFWL) diky.
 
Diky moc a mel bych dotaz, jestli cestina je na novou steam verzi(hra ma only steam), nebo na starou steam verzi(kde bylo GFWL) diky.

Čeština je určena pro steam verzi hry. Akorát se teď ještě s jedním technikem vrhneme do opravy chyby, kvůli které nefungovaly ve hře achievmenty. Jakmile bude CZ upravena, tak ji zde zveřejním.
 
Tak čeština Batman Arkham Asylum ve verzi od Epic Game je upravená... Technik nyní bude kontaktovat autora češtiny, aby došlo k jejímu zveřejnění.... Já jsem jenom malý severský elfíček, co dělá Santovi ... ehm... technikovi pokusného králíčka... Jinak nemám s tou češtinou nic společného a nemůžu tedy sdělit ani termín, kdy jí autor zveřejní....

Stejně tak je upravena čeština pro Batman Arkham City...
 
Zhilianovu CZ v 1.2 jsem zkousel na aktualni epic verzi a co jsem zatim hral tak vse slape, co se upravovalo?
 
Ona hlavně nešlapala čeština pro Batman Arkham City... Tak technik (Termit) upravil pro Epic obě Zhilianovy češtiny... Z jedné vody načisto...
 
Mě to u Asylum hází error, ale hra se naštěstí spustí. Na City musím počkat až to upraví
 
Back
Top