• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Anno 1800 (včetně DLC)

Anno 1800 (včetně DLC) 1.36

Mdzirza : jen tě doplním . Stačí , když nastavíš hraní offline jen jednou . Už to mají synchronizované , takže není třeba offline nastavovat v Uplay
i při spouštění hry.
 
Hm pozdě. Už jsem aktualizoval a přestože jsem si hru před aktualizací zkopíroval jinam tak už nejde spustit.
 
Vsak toto - aj ja som teraz spustil hru, netušil som o update a teraz to mam znova v "Englis" ... mozem poprosiť znova o cestinu? .. je to uplne ine hranie, nakolko nie som v anglictine az tak zbehlý. .
 
Budete muset chvíli vydržet, až to bude upraveno na poslední verzi. Předpokládám, že už na tom rozhodně skupina pracuje :)
 
VSEM@ Mohl by nekdo z vas u noveho patche 10.2 vyzkouset, zda Tobias stale jezdi k nejblizsimu molu, tedy i ke staremu, kdyz je na rane, nebo jestli zacal konecne vyuzivat pouze nove Doky.? Dekuji za info.
 
ludkovia, tak pred chvíľou som dostal shock - rano som spustil hru, nabehol update, cize vsetko som mal po "americky" a teraz tesne popoludní znovu tam všetkému rozumiem ... ozaj klobuk dolu, chalani odvadzate úžasnú prácu a to ako 60 rocny som uz vselico videl, ale Takato bleskovka ma naozaj prekvapila..ozaj obrovska vdaka :)
 
Mdzirza : pořád jedeš na starý patch bez aktualizací ? Teoreticky na otestování Tobiase by se snad nemuselo začínat
ani nové save , ne ? Kouknout na to můžu .
 
Kondor: To by bylo skvely. Diky. Neni treba zacinat novy save, nebo profil. Bude to implementovano s novou aktializaci.
Porad mam patch 10.0, ale oni ten exploit " jak jsem o nem mluvil v tusim predposlednim videu" teprve ted fixli, a mne by zajimalo, jestli omezili Tobiase jen na Doky, nebo omezili jen jednu cast chyby.
 
Mdzirza : Tak Tobias funguje jak fungoval . Připlouvá k přístavu a molu , které má nejblíže ;)
 
Rendy : tvůj dotaz se nevztahuje k češtině , takže přejdi s dotazy zde : Anno 1800 - diskuze | Překlady her (prekladyher.eu)
Jak nejde ti to spustit ? Možnost stavění doků se ti aktivuje až když budeš mít na ostrově řemeslníky .
Pokud máš po přihlášení v obsahu Doky , musí ti to fungovat .
 

Přílohy

  • screenshot_2021-04-02-19-20-31.jpg
    screenshot_2021-04-02-19-20-31.jpg
    218,1 KB · Zobrazení: 56
Caute.Tak som to restartoval pred tym vyhlasenim vojny a prebral ostrov od Merciera, sice klesla diplomacia na 50 ale casom uz ma znova 100.Ale mam dalsi problem.Mam zasoklovanych na podporu turistickeho mola cestovneho agenta, Jafara ci ja sa vola a Thomasinu plus palac kultury na podporu prichodu VIP specialistov, atraktivita 7000 a specialisti nechodia, respektive strasne malo.Potadte co s tym? Diky
 
Caute.Tak som to restartoval pred tym vyhlasenim vojny a prebral ostrov od Merciera, sice klesla diplomacia na 50 ale casom uz ma znova 100.Ale mam dalsi problem.Mam zasoklovanych na podporu turistickeho mola cestovneho agenta, Jafara ci ja sa vola a Thomasinu plus palac kultury na podporu prichodu VIP specialistov, atraktivita 7000 a specialisti nechodia, respektive strasne malo.Potadte co s tym? Diky
Muzes poslat screenshot tveho verejneho kotviste a ostrova? A taky jestli muzes poslat screenshot, co mas v muzeich za moduly. Nesmis mit aktivni set Novy svet: Huaca. Ten totiz "aktivuje" nejen legendarni navstevniky, ale i uplne obycejne.
 
Naposledy upraveno:
Jinak to ted delas spravne. Ty zabory ostrovu chteji cas. Osobne zaberu spoluhraci vzdy jen jeden ostrov behem paktu o neutoceni.
 
To mam urcite, mam postavenych 40 modulov a kotviste svieti na zeleno ked dam dekret na VIP.Inak prisla mi madame bouquet, mozem cakat este lepsich? Zasokloval som ju na vyrobu sampanskeho
 
Pokud mas tuhle babovku, pardon Madame ;) zasoklovanou v odborech na ostrove s atraktivitou" staci jen zasoklovat a nic nestavet", tak se ti diky ni zvysi pravdepodobnost navstevy legendarnich items, a urcite pocitej s dalsimi. Smir se ale s tim, ze takove ostrovy potrebuji cas, na generovani vetsiho mnozstvi items. Vyhodou je, ze pro to nemusis nic delat. Jakou mas uroven prestize Sidla moci?
 
Back
Top