• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Anno 1800 (včetně DLC)

Anno 1800 (včetně DLC) 1.37

Ahoj, musím se smát, když vidím staré profíky jak to mají rozehrané a já jako greenhorn po 10 hodinách zkrachuji. Netrápí mě to, začal jsem znovu a (snad i)lépe .
Pořídil jsem si 2 season passy - doporučili byste které “DLC” vybrat pro zelenáče?
Udelej presne jak psal Jetro a budes v klidu.
Kdyz kliknes na horni listu vlevo, tam kde mas napriklad minusovy prijem, tak se to objevi tabulka. Ta uplne nalevo zobrazuje poptavku tvych obyvatel a hned pod ni tvou vyrobu. Ukazatele jsou v t/min.
 
@Rendy V každém patchi, co doposud vyšel, byly vždy nějaké textové změny, které se musely promítnout do CZ překladu (soubor s texty má 175 000 řádků, takže ta práce není zrovna dvakrát komfortní), takže to tvoje tvrzení "beze změn" je nepravdivé. Když nepočítám nová DLC, která vždy přinesla hromadu nových textů, tak to byly různé úpravy EN textů kvůli lepšímu pochopení, přidání nějakého toho úkolu/expedice atd. Aktuálně nám přibylo DLC Docklands, takže je pochopitelné, že jeho překlad a testování nějakou chvíli zabere.
 
Určitě nespochybnuju tu práci, ale jako zeptat se můžu ne. Taky jsem rád , že to překládáte, jen mě štve jak to porád upgrajdujou. Nic víc v tom nehledej. Díky
 
Nevíte existuje nějaký jednoduchý návod, jak na obchodování? Samozřejmě pokus - omyl by mohl fungovat, ale třeba máte nějaký TIP jak intuitivně propojit (a nastavit) obchodní cesty;) (s mou přiměřenou angličtinou je to pro mě docela neintuituvni) - díky komunito <3 ;)
 
Situační zpráva: Dopřeklad DLC Land of Lions a překlad DLC Docklands bude zítra dokončen, načež začne poslední fáze testování, které potrvá týden. Novou verzi překladu tudíž vydáme příští pátek 12. března. Mám také dobrou zprávu ohledně instalátoru - po přesunu textů do mnohem menšího souboru bude instalátor dělaný "postaru", takže by se nikdo neměl potýkat s obdobnými problémy co v případě posledních dvou verzí.
 
U Eliho muzes pro zacatek prodavat mydlo.
Spis rozepis, co obchodovanim konkretne myslis.
V diplomacii muzes lichotit a uplacet, delat pro spoluhrace questy. Diky tomu se ti u nich zvysi reputace a muzes jim nabidnout obchodni prava.
 
Myslel jsem spíše technické nastavení - jak co s čím propojit ,aby obchodní cesty byly co nejvíce automatické. Možná jdu na to moc složitě ;)
 
Obchodni trasy nastavujes podle potreb obyvatelstva,vyroby. Pocitej ale s nejakou casovou prodlevou. Zbozi bude doruceno do cile v zavislosti na rychlosti lodi"u plachetnic i na smeru vetru", na vzdalenosti mezi ostrovy, rychlosti nakladky-vykladky<<<tu postupem casu muzes diky Sidlu moci urychlit a s novym dlc, to bude jeste vic intuitivni(; je to hodne individualni nastovovani. Treba uz jen mnozstvi zbozi na lodi ovlivnuje zasobovani
 
Asi jdeš. :) Když vezmu třeba to mýdlo, jak zmiňoval Mdzirza, tak vytvoříš obchodní cestu, jako první zastávku přidáš svůj přístav na ostrově, kde to mýdlo vyrábíš, zadáš množství, co chceš každou cestu nabrat, a pak zvolíš Eliho věznici jako konečnou zastávku. Na závěr přiřadíš k cestě jednu ze svých lodí (do začátku stačí ten nejmenší škuner), odklikneš a cesta je vytvořená. Následně bude loď plout mezi tvým ostrovem a Eliho věznicí a prodávat mu mýdlo.
 
Ok, děkuji - večer se na to mrknu,snad se to poddá ;) (dnes jsem pořídil season pass ,tak jsem taky zvědav ;) )
 
Urcite zacni, jak psal Jetro. Muj popis ber jen jako dodatek k obchodnim trasam(;
Myslel jsem, ze potrebujes vyladit trasy.
 
super, díky už se nemůžu dočkat :). Jinak bych se rád přidal na překládání hry a potom testování
 
Nu, předpokládám, že asi nemá cenu nadhazovat téma, jak jsem si chtěl konečně po delší době vyzkoušet Anno1800 s DLC a oni to mezi tím zvedli z verze 9.3 na 10.0.8, takže na tom čeština nepojede.... :D
 
Úžasná práce, lidi. Velice rád vás podpořím ... nejen pochvalnou zprávou. Už se těším až na mě Anno bude zase "mluvit" česky ...
 
dobry den,koupil jsem si zakladni hru Anno 1800 a nejde mi cestina,sice ji naistaluji ale ve hre ji nemam (zkousel jsem to ve hre prepnout na polstinu,anglictinu atd a nic)... dekuji za vase rady :)
 
Merlinn 12 Je jiná verze hry . Jiná verze překladu . Počkej dokud nepřeloží i zemi lvů pak bude aktuální verze . Viz příspěvek víše .
 
aha :) ja si to tady tak nejak procital a myslel sem si,ze by se to na zakladni hru nemelo vztahovat :) tak to je skoda,po dlouhe dobe jsem si chtel neco zahrat a koupil si origo :p jelikoz jsem v karantene.
 
Back
Top