Mayki
Uživatel
- Řešení
- 8
- Skóre reakcí
- 2.329
- Bodů
- 0
Ahoj ve spolek, je to už nějaký čas, co jsem vás nechal hlasovat o tom, jakou další hru přeložím do češtiny. A protože přichází na řadu můj jubilejní 10-tý překlad, rozhodl jsem se vás opět nechat si vybrat, jakou hru by jste nejraději viděli v češtině. Sešlo se mi opravdu pár povedených kousků, takže si myslím, že je opravdu z čeho vybírat. Jsou to hry, které mě baví hrát a tudíž i překládat. Asi těžko bych překládal hru, která by mě nebavila a musel bych se do překládání nutit.
No, dost keců. A o které hry vlastně půjde?
1. Lost Ember - recenze hry
2. Maid of Sker - recenze hry
3. Remothered Tormented Fathers - recenze hry
4. Daymare 1998 - recenze hry
Technika je u většiny her už vyřešena, nicméně nemůžu zaručit, že se při překládání nevyskytnou nějaké komplikace. Ale jsem připraven se s tím poprat tak jako vždy. Nechám vám nějaký čas na to se vyjádřit a zahlasovat. Hra která zvítězí se stane mým společníkem na nějakou dobu a pokusím se ji přeložit ke spokojenosti nás všech.
Určitě ale nebudu slibovat nějaké termíny dokončení překladu, nějakou dobu to prostě potrvá. Nicméně můžu říct, že se mi ještě nestalo, že bych nějaký započatý překlad nedokončil. O tom se ale můžete určitě přesvědčit i sami : MOJE PŘEKLADY
Tak směle do toho a hlasujte o 106...
No, dost keců. A o které hry vlastně půjde?
1. Lost Ember - recenze hry
2. Maid of Sker - recenze hry
3. Remothered Tormented Fathers - recenze hry
4. Daymare 1998 - recenze hry
Technika je u většiny her už vyřešena, nicméně nemůžu zaručit, že se při překládání nevyskytnou nějaké komplikace. Ale jsem připraven se s tím poprat tak jako vždy. Nechám vám nějaký čas na to se vyjádřit a zahlasovat. Hra která zvítězí se stane mým společníkem na nějakou dobu a pokusím se ji přeložit ke spokojenosti nás všech.
Určitě ale nebudu slibovat nějaké termíny dokončení překladu, nějakou dobu to prostě potrvá. Nicméně můžu říct, že se mi ještě nestalo, že bych nějaký započatý překlad nedokončil. O tom se ale můžete určitě přesvědčit i sami : MOJE PŘEKLADY
Tak směle do toho a hlasujte o 106...