• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Dig

The Dig 2.0

Bohuzel po nainstalovani na Steam verzi, hra nefunguje, nejde spustit, spadne ihned po otevreni DOS okna.
Prepsat lze vse, az na hlavni soubor "DIG.LA1" ten pod steamem vykazuje chybu a hra se nespusti, prelozeny jsou diky tomu pouze intro videa, pokud si zapnete titulky po najeti hry pres F1. Mozna by na to mel autor upozornit, na kterou verzi providera je hra urcena.
Ma nekdo reseni? Dekuji
 
Naposledy upraveno:
Na Steam verzi ted koukame a ano pada... ikdyz zkousime jine varianty. Koukneme na to a dame vedet.
 
Dobry den, moc dekuji za support a potvrzuji, ze vse funguje skvele. Diakritika je kompatibilni i s ceskym dabingem od Fenixu (https://www.fenixprodabing.cz/www/projekt/thedig/2). Dabing nakopirovat prvni, pak aplikovat tuto diakritiku a pak postupovat, jak zde popisuje autor. Zaroven potvrzuji, ze hru lze hrat i pres Steam Link/Steam Controller/Xbox Controller vzdalene, Staci jen do Steam knihovny nahrat ScummVM, pres ktery se hra spousti. (Upozornuji, ze hra nelze spustit primo pres Steam, coz byl i muj prvotni problem, je nutne pouzit jiz zminovany ScummVM).
 
Čeština vypadá slušne. Jen me ted ve hre zarazilo, že je šachta pri pohledu zdola, ve které zemrel geolog pojmenovaná doslova jako "kanón".
 
Back
Top