• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Rozloučení

Paras

Uživatel
Příspěvky
1.532
Řešení
2
Skóre reakcí
691
Bodů
0
Přátelé, kamarádi, zdravím vás naposledy z modrého křesla.

Bylo to dlouhých pár let, kdy jsme společně přežili Covid, začaly různé války a spousta věcí se kolem nás měnila. Vždy jsem se snažil s mými kolegy o to, abyste měli alespoň jednu jistotu ve vašich životech a to PH. S láskou k tomuto portálu jsme se ho snažili roky měnit k lepšímu a pracovat pro vás, naše uživatele. Bohužel všechno má nějakou svoji životnost. Moje vlastní živostnost u projektu dnešním dnem končí. Obvykle většina lidí končí po neshodách s vedením, což není tento případ. Jestli mi ty roky něco dali, tak určitě přátele. Jak z oblasti našeho týmu @Ascalon @Flu @palko, tak z oblasti spousty našich překladatelů, kteří mi za ty roky přirostli k srdci a děkuji vám všem, že jsem měl tu možnost s vámi všemi spolupracovat, byla to pro mě čest. Rád se s vámi v budoucnu potkám u piva přátelé. Třeba se uvidíme v budoucnu i u jiných projektů. Ze scény odcházet nehodlám, jen se přesunu do jiných klidných pater.

Každopádně ukojím zvědavost i těch, kteří se ptají, proč odcházím. Odcházím proto, že mi tento koníček přestal dávat co měl. Koníček ve svém volném čase máte dělat s láskou a chutí, pokud ho děláte s odporem, nemá to cenu. Vlastně jsem čekal do ukončení překladu Disca a pak už nebylo o čem přemýšlet. Dlouhou dobu mě držel nad vodou náš tým a přátelé překladatelé @Jetro s @Luc2as. Největší zlom nastal v době "boomu" strojových překladů a vyhlášení mé osoby nepřítelem číslo jedna jejich komunity díky chlapci ve žlutém tričku. Nastala krásná doba urážek, výčitek, vyhrožování a podobných věcí směrem k mojí osobě. V té době nastal totální zlom a otázka "Proč to ještě dělám?". Dnes tedy nastává den, kdy se s vámi všemi loučím a přeji vám mnoho úspěchů do vašich osobních životů.

Byla to vlastně jízda přátelé a v poslední řadě bych chtěl poděkovat svému kolegovi a v dnešní době kamarádovi @Ascalon, že jsme tu jízdu mohli společně sdílet.

Váš Paras
 
Pěkně zdravím pane.
Neznáme se dlouho, ale věz, že za tu krátkou dobu jsem si tě začal velice vážit, nejen jako administrátora, ale především jako člověka.
Vykonal jsi zde obrovské množství práce spolu se svými kolegy a minimálně v posledních letech jsi se stal tváří PH a nechci se tímto v žádném případě dotknout Flu, Ascalona ani Palka. A tvůj odchod je obrovskou ztrátou, přesto jak už jsem psal, naprosto ti v tomto rozumím.
Pakliže se koníček stane nutností, je čas dát si chvilku pauzu.
Věřím a doufám, že za nějaký čas se tvá radost z práce, kterou jste společně vykonali vrátí a spolu s ní i ty i ascalon.

Nezbývá tak pane než Vám popřát mnoho štěstí a zdaru nejen v životě, ale i v dalších projektech, do kterých se pustíte.

Závěrem, stále platí a vždy platit bude, pokud by jste potřebovali s něčím pomoct, napiš mi a pomohu jak jen budu moct.
Děkuji Ti a Vám za vše, co jste vykonali.
 
Ahoj, takze do nizsich pater? Takze se tu budem porad setkavat. :)
Drzim palce pri zabave u noveho konicka, ktery ti priroste k srdci.
Hodne zdaru a nekdy i u pivka.
 
salute byl si dobrej v tom co si dělal a co si přinesl a kam si to posunul.

A ano Pařemsnký ráj může a je vinen za devastaci překladatelské komunity. Dle toho co uniklo aji ven to ostatně plánoval aby byl jediným vydavatelem češtin a měl sledovanost.

Ale že to byla jízda a zabili jsme tunu času ? Bylo mně ctí :)

A poslední věc jen řeknu pro tuhle komunitu. Začal soumrak českých překladatelů a lidi kolem toho....a ano Paras není jediný a budou další. Důvod? Toxicita a malé podsfinčata z PR, ale i od jiných jako třeba Autora Automatického překladu na BG3 atd. I překladatelé jsou jen lidi, a dělali to zdarma z láskou která se vytratila. Lži o tom jak na tom bohatli, lži o dalších věcech a nenávistné, posměšné zprávy ( či přímo výzva Kyberšikany od PR na YouTube kde video bylo pak samotným YouTubem smazáno ) bylo to co tu lásko k překladům otrávilo.
 
Naposledy upraveno:
Co dodat.
Užívej života a volného času k tomu co tě baví.
Je škoda dozvědět se, že se to pomalu rozpadá, a budou končit i další dobří lidé.
Ale chápu to.
Bylo mi ctí, zde s vámi těch pár roků být, a komunikovat.
Děkuji za vaše češtiny, a za vše co jste pro tuto komunitu udělali.

Buďte všichni pozdraveni s úctou a respektem.

P.S. Ale byla to jízda.
 
Též děkuji za vše, co jsi dělal a udělal pro tuhle komunitu. Rozhodl ses a myslím, že je to rozhodnutí moudré. Toxicita dnešní společnosti je na úrovni, že to mnohým i bere životní sílu. Spousta mladých se neumí chovat, nikdo je to nenaučil. Důležité je jájáčkovství, které chce všechno hned, na druhé se nebere ohled. Jaksi jim nedochází, že tvoří svět, ve kterém budou stárnout a chtě nechtě budou sklízet plody svých vlastních výtvorů. Ale to již unikám pryč od původního sdělení. Nezbývá než Ti popřát, aby Tvé další kroky vedly k něčemu, co Tě zase bude bavit a naplňovat.
 
Ono to pomalými krokmi speje k tomu, že si konzumenti prekladov nebudú mať z čoho vyberať. Vyberať medzi kvalitnými kúskami a rýchlo prekladmi "akože" aktualizovanými. Nech mi tu nikto nerozpráva že to aktualizujú, keď treba chrliť preklady ako na bežiacom páse. Tým čo nezáleží na kvalite, miknú plecami a hrajú. A tým čo na kvalite záleží si nájdu iný koníček, alebo hrajú v dostupnom jazyku. Maj sa Paras a drž sa.
 
Jsem asi jeden z posledních, co si toho všiml. :) Díky za práci pro komunitu a hodně štěstí v životě, Parasi.

Nevím, co budou ty klidné vody, ale zasměju se, až uvidím (třeba u Bulla) nového streamera Parase, s menšími záseky při hraní, než je "běžné", a profesionálnějším komentářem. :D
 
Děkujeme
Thanks Thank You GIF by SWR3
 
všetkým diki za všetko a málo čo ma rozsmutní ale ked som toto dneska po nočnej dočítal ani spať sa mi nechcelo :cry::cry:
 
Škoda tady toho všeho, škoda. Hodně zdaru v dalším běhu životem. Bylo to tady fajn.

(Kam já ty překlady zase budu stěhovat - už asi potřetí :D )
 
Naposledy upraveno:
Když to tak čtu, tak mi připadá, že hlavním důvodem (samozřejmě po osobních kdy už je to nezvladatelné) pro konec je znechucení útoky "žlutého bratrstva". Takže žlutí zřejmě vyhráli a to mě štve. V každém případě to byl moc hezký a užitečný projekt a doufám, že bude nějakým způsobem pokračovat a že se dozvíme, kam zabrousit.
 
Další špatná zpráva, slováci se od vás opičí a chtějí skončit taky (lokalizacie.sk). Měli jste se prostě vykašlat na jiné skupiny, které dělají ai překlady a jet svoje, žabomyší války nikomu neprospěje a nikam nevedou. Já myslel, že se situace uklidnila, a zdá se, že je těžké jet svoje a nevrtat se do ostatních.
Je to škoda, mám rád ty vaše kvalitní češtiny. Spíš by to chtělo to předat někomu dál než to celé smazat. Je to problém to předat další generaci?
Hatery a škodiče je potřeba ignorovat, jako to dělám já, čím víc se cukáte a rozčilujete, tak tím víc je motivujete aby to dělali dál a zintenzivněli to.
Přeji hodně štěstí v dalších věcech. Já se modlím aby ty češtiny nezanikly a přesunuly se na jiný web.
 
Když to tak čtu, tak mi připadá, že hlavním důvodem (samozřejmě po osobních kdy už je to nezvladatelné) pro konec je znechucení útoky "žlutého bratrstva". Takže žlutí zřejmě vyhráli a to mě štve. V každém případě to byl moc hezký a užitečný projekt a doufám, že bude nějakým způsobem pokračovat a že se dozvíme, kam zabrousit.
No nevím, mě přišlo že tu válku jste vyhráli vy a Ruda s tím sekl a ty češtiny prostě předal jiným lidem, už ai češtiny nepřekládá pár měsíců. To mi připomíná jako v politice, kde to furt budou svádět na komunisty po 30 letech.
 
Back
Top