• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Knights of Honor II: Sovereign v češtině

KOH.png


Konečně to přichází! Čeština do hry Knights of Honor II.

Přátelé, společně s mými kamarády pracujeme na češtině do hry Knights of Honor II. Jsme parta kamarádů, která ráda hraje hry v českém jazyce a tak jsme si řekli, proč si neudělat češtinu do této krásné hry! :).

Tato hra je opravdu super, avšak má mnoho textů a pro neznalce anglického jazyka by to mohl být problém.

A teď ji rádi pro Vás připravíme. Máme v plánu i další češtiny do her... Jaké, to se však ještě uvidí. Průběžně budeme aktualizovat postup, ale dlouho by to trvat nemělo.

Češtinu vytváříme za pomocí naší hlavy, umělé inteligence a našich ručiček :).

Jak čeština zatím vypadá můžete vidět ve videu, nebo v profilu překladu.

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Takže brzy naviděnou @clementine7 !
 
My děkujeme za jakkoukoliv podporu od vás, at už finanční nebo sdílením na facebookových stránkách =)
 
Parádní práce :) snad ještě vývojáři udělají něco s AI, která je stále taková nejistá mi příjde. Nejsem stratég, ale těch chyb, co se tam dá zneužít ve hře aniž by si to člově uvědomil. Takže tohle jso udobré zprávy.
 
Parádní práce :) snad ještě vývojáři udělají něco s AI, která je stále taková nejistá mi příjde. Nejsem stratég, ale těch chyb, co se tam dá zneužít ve hře aniž by si to člově uvědomil. Takže tohle jso udobré zprávy.
určitě kontrolujem každou větu,proto to trvá déle =)
 
Back
Top