• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Jurassic World Evolution - diskuze

Drakan

Uživatel
Příspěvky
6
Skóre reakcí
1
Bodů
0
Ahoj. Mám 4 dotazy co se týká hry:
1- T Rex mi teď furt útočí na plot komfort má dost nízkej (důvod, že se mu nelíbí přelidnění, cca 7,5tis lidí v parku). Jde se toho nějak zbavit aby neblbnul. Uspání asi není řešení dlouhodobý, že?
2- nechce mi to odemknout vykopávky další. Píše to, že vyžaduje více expedičních center. Musím další mít asi na dalším ostrově, že?
3- rozdělujete bíložravce od masožravců, aby se nelovili?
4- mám velký riziko sabotáže. Jde se toho nějak zbavit
 
1) Myslím, že to "přelidnění" spíš znamená počet zvířat ve výběhu. T-Rex bývá rád sám, dokonce pomocí genetických úprav můžeš dosáhnout toho, že i sám se sebou bude mít ve výběhu problém. :)
2) Ano, musíš to centrum postavit na dalších ostrovech. Pak se v klidu můžeš na ten původní ostrov zase vrátit.
3) Jasně, pokud nehodláš u dinosaura zvyšovat hodnocení infamy (nechvalná proslulost) tím, že bude lovit slabší.
4) Rizika sabotáže u jednoho ze tří poradců se zbavíš tak, že pro danou osobu splníš pár úkolů. Tím se ty váhy oblíbenosti trochu upraví ve prospěch toho (aktuálně) "naštvaného".
 
Bod 1 je samozřejmě logicky počet dinosaurů v daném výběhu :D , takže při kombinaci je dobré už při vývoji koukat jak na tom daní dinosauři jsou a logicky pokud chci výběh s co nejvíce kusy je potřeba vybrat takové dinosaury, kteří to snesou že jich je tam víc.

Bod 3 samozřejmě "není" pravda ... Masožravce a bíložravce můžeš bez problémů kombinovat a vznikají taklepší a zajímavější výběhy , ale samozřejmě se to řídí nějakými pravidly ... Toto je moc hezká tabulka na to, na kterou se vždy mrknu když to chci nakombinovat.
1532187107_1.jpg
 
Podle té tabulky by si měl sedět T-Rex (velký masožravec) s velociraptorem (malý masožravec?), ne? A co si matně pamatuju, tak jsem vylepšoval T-Rexovu infamy právě tím, že jsem mu do výběhu dával raptory, aby si zalovil.
 
To by to musel změnit nějaký patch... Ale Raptoři by měli s T-Rexem normálně fungovat ... Jediný problém by mohl být pokud by byl třeba moc malý výběh , málo krmítek ... protože oni by se měli snést spolu , pokud ale mají každý dostatek prostoru pro sebe ...
 
Ahoj, naco mám krmení ryb, když jsem žádného vodního dinosaura nevyzkoumal a to mám vše dokončené??
 
Možná proto, že tam žádní vodní dinosauři nejsou? :D ale jsou tam ti co mají rádi ryby, jako třeba klasický Spinosaurus? Je to u nich kupodivu i napsané v databázi co mají rádi + symbol ryby
 
Možná proto, že tam žádní vodní dinosauři nejsou? :D ale jsou tam ti co mají rádi ryby, jako třeba klasický Spinosaurus? Je to u nich kupodivu i napsané v databázi co mají rádi + symbol ryby
To mě nenapadlo, dík za info.
 
Back
Top