• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Hrajou digitální závyslácí i stolní hry?

S

Smazaný uživatel 80028

Návštěvník
Tak co, hraje tady někdo něco? Já jsem byl nucen v době karántény hrát s partnerkou ROOT a ono to nakonec není tak úplně špatné... :D :D :D
 
Já jsem si koupil Fallout a není to špatný, ale chybí více lidí co hrají deskovky. :D:D:D
 
Tak to já o lidi nouzy nemám, ale spíš o to je všechny sehnat na jednu hromadu :D to je asi ta největší bolest, ale jinak to stojí zato. :) A jaký ten Fallout je? Podle ohlasů to není špatné, ale ještě jsem neměl tu čest.
 
Únikovky s časovačem, Assassínské a warcraftské monopoly, Arkham Horror a pěknou řádku dalších. Většinou si je pak pořídím i jako hru na pc (pokud byla vydaná). ;) Nově mám v šuplíku Detektiv i s rozšířením Zločin v L. A. Uvidím jaká bude.
 
Jasně že ano, pár her mám a hraji :D :D Koukám, že bych ten seznam měl trochu aktualizovat, hodně her tam není... :unsure:

Despicable Me Reaction GIF
 
Ani ne, není na to zase tolik času a co se naše rodina rozrostla už vůbec ne :)
 
Jasně že ano, pár her mám a hraji :D :D Koukám, že bych ten seznam měl trochu aktualizovat, hodně her tam není... :unsure:

Despicable Me Reaction GIF
Tak toho Detektiva jednoznačně doporučuji. Mají to neskutečně vychytané. Výsledky pátrání zadáváš online v pc (takže nemůžeš podvádět), mají vlastní Wikipedii, apod. Spadla mi z toho brada. A pusu jsem ještě pořád nezavřela. Posílám fotky jak moc to mají vymazlené. ;)
 

Přílohy

  • 204380073_308969477535245_787196324004715541_n.jpg
    204380073_308969477535245_787196324004715541_n.jpg
    90,4 KB · Zobrazení: 48
  • 205863984_2862964443837208_4981893742647332957_n.jpg
    205863984_2862964443837208_4981893742647332957_n.jpg
    105,5 KB · Zobrazení: 51
Jestli detektivové začínají s vraždou a hodinkama bo co to je tak to jsem s kamarády dohrál, bylo to hodně zajímavé.
Jinak Arkham horor je super, na deskovky je hooodně ulítlej kamarád, takže pořád zkoušíme něco nového. Jinak pro příznivce Lovercrafta je hoodně dobrej Mansion of Madness, ale pozor chuť zastřelit kamaráda co hraje za pána zla je veliká.
 
Jj, to je přesně ona. Děkuji za tip na hru Lovecrafta. To je můj oblíbenec. Pokud máš ještě nějaké tipy, tak sem s nimi. Jsem jedno velké ucho. ;) Já dostala tip na hry od této firmy, tak snad budou dobré:
A musím se pochlubit: sehnala jsem Darkest Dungeon stolní hru (tu maxi s DLC), ale vychází až v listopadu, tak to bude dárek pod stromek a na tu se tedy šíleně těším.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Jelikož neteři je 7 takže odpověď je ano :D ale nic extra jako třeba monopoly atd. ve 2 to není ono takže jsme odkázaní na starší generaci která není tak přizpůsobivá. Tudíž klasiky jako prší a člověče nezlob se. Ale pomalu už se blížíme k těžším jako jsou žolíky :D
 
Já hodně mám jich doma už pomalu ke stovce :) Poslední dobou hraju víc na stole než u PC i když jsem si složil před 2 lety highend :D Na PC mě taky už pomalu baví jen tahovky :D jen škoda že těch vážně dobrých je přeloženo málo..
 
Menší sbírku stol. her doma máme, občas si něco půjčíme z knihovny. Párkrát do měsíce děláme herní večery a skladnější hry bereme na dovolené.
 

Přílohy

  • 20211104_154255.jpg
    20211104_154255.jpg
    442,7 KB · Zobrazení: 32
Taky mam dovcela par her, mozna tolik kolik mam prstu na ruce.
Prvni co jsme meli byli Dostihy a sazky nebod v te dobe moc stolnich her nebylo. Po prevratu jsem si zacal porizovat stolni hry az v roze 2004, a velky boom her byl mezi roky 2014-19.
Civilzation, carcassonne, osadniky, milostny dopis, Dixit, Zaklinac, Ticket to ride, Obludarium, Roboreally, princess, Race for te galaxy....
Ps: Asi musim pripocitat i hnaty.:cool:
 
Jasně, Dostihy a sázky a pak ještě Kamiónem po Evropě nebyla vůbec špatná hra. Boom po převratu zahájili právě Osadníci a pak už to jelo neskutečným tempem. Já mám hodně rád hry Uwe Rosenberga asi nejvíc Agricolu a Cavernu, ale i další, Le Havre, Ora et Labora... Kámoš říká, že se mnou ty pěstírny ředkviček hrát už nebude, on je na konfliktnější hry. :LOL:
 
Zrovna nedávno jsem objednával dostihy a sázky. Měl jsem doma jen dvojku ale ta je nic moc.
 
Tiež vlastním zopár kúskov. Pri mansions of madness 2. edícii už nemáš pána zla, to už sa nahradilo aplikáciou, ktorá tieto činnosti vykonáva za teba. Takže sa dá hrať aj sólo.
 
@Flasho Jaký je Nemesis? Uvažoval jsem o jeho koupi, ale ještě jsem se nerozhoupal. :)
 
@Cullin Nemesis je parádní deskovka. Je to taková atmosférická kooperačka s prvkama zrádce (každý ma tajně svou agendu a ne vždy je společná) kde je kladený důraz na zážitek (a těch je tam spousta ideál víc než míň hráčů). Dost často se stává že hra (Alieni) někoho zařízne celkem brzo takže první mrtvej může hrát za vetřelce a trošku se zapojit do bojů proti ostatním hráčům. Pokud je někdo zvyklej na eura tak mu možná bude vadit často prvek náhody je to ameritrash jak poleno :) Je tam možnost i krásné příběhové kampaně. Figurky a vizuál TOP.. takže já doporučuju
 
@Sierpe OK, děkují za info, tak to asi koupím, i podle ohlasů na internetu to vypadá na zajímavou hru. Já teď ujíždím na Tainted Grail. :)
 
Hluboko za komárů jsme na škole hrávali Monopoly (ta naše "pražská" verze se jmenovala "Business" a pochopitelně, byla to ruční práce, nic takového se koupit nedalo). Dostihy a sázky byla jen taková komunistická varianta tohoto - navíc právě ty (nesmyslné) sázky jakoukoliv rozehranou hru obvykle zabily, takže jsme to hrávali bez sázek.

O mnoho let později jsem se dostal k Dominionu, čas od času to hrajeme, obvykle v základní sestavě karet.
 
Každý první pátek v měsíci se sejdeme jedna parta a hrajeme různé deskovky podle toho jak se sejdem. Máme i pár her za pár tisíc, které ale většinou i trvají dvě až tři hodiny, takže než začneme, trochu si povídáme co bylo za ten měsíc a pak se do nich ponoříme. Příjdeme v 19:00 a odcházíme okolo 23:00
 
Back
Top