• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Discworld Noir

Discworld Noir 1.1

Petr Cejpek

Překladatel
Příspěvky
41
Skóre reakcí
62
Bodů
0
Petr Cejpek přidal nový překlad:

Discworld Noir - Třetí adventura ze světa Zeměplochy od Terryho Pratchetta

dw_noir_title-jpg.26185
Lewton, bývalý člen ankh-morporské Hlídky, začal pracovat jako soukromý detektiv, ale kšefty šly ztuha. Jednoho deštivého večera si ho přišla najmout tajemná žena, která po něm chtěla, aby vystopoval jejího milence.
Celé vyšetřování se ale během chvilky začíná komplikovat, atmosféra houstne, kolo intrik se roztáčí a na scéně se objeví první vražda. A že nakonec nezůstane jenom u jedné...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ahoj a dekuji za prekalad. Jen se ptam na diakritku. Font neumle hacky a carky?
A da se nekde sehnat tato hra? Vidim, ze je to verze na CD.
 
Ahoj, s diakritikou je to stejné jako u Discworld 2 - háčky a čárky to neumí. Co se týče toho, kde hru sehnat, tak nechci nikoho nabádat, ale stačí trochu pohledat na jedné takové české stránce, kam se dají ukládat soubory. ;)
 
Naposledy upraveno:
Petr Cejpek doplnil k překladu Discworld Noir nové informace:

diakritika

V nové verzi byla opravena spousta překlepů, některé formulace textů, ale hlavně byla přidána diakritika! Tímto bych chtěl poděkovat vanBrokovi alias Jurgenovi, který se vlastně úplně sám od sebe nabídl, že ji zprovozní a to se mu taky podařilo. Odkaz na jeho stránky najdete souboru Čti mě.pdf. Mně už potom jen zbývalo opravit texty a diakritiku přidat.

Rovněž byl vytvořen instalátor, který provede veškeré nahrazení souborů a rovněž je zazálohuje, takže, pokud se rozhodnete češtinu...

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
Kde se to dá koupit tato hra, se mi v minulosti nějak musela vyhnout, ještě sem nehrál a chtěl bych vyzkoušet, děkuji
 
jilounek> Momentálně kromě bazarů nikde, ale je ke stažení na ulozto. Můžeme doufat, že jí časem do prodeje zařadí třeba GOG.
 
Back
Top