• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Disciples 2 Gold

Disciples 2 Gold 3.01

Ontarion

Překladatel
Příspěvky
27
Skóre reakcí
31
Bodů
0
Ontarion přidal nový překlad:

Disciples 2 Gold - Překlad datadisků Rise of the elves + Gallean return

Disciples-2-Gold.jpg
Disciples 2 je tahová strategie s výbornou hudbou, atmosférou a příběhem. Do češtiny byla oficiálně přeložena základní hra (Temné proroctví), ale zbylé datadisky už ne.
Do druhého pokračování byla zavedena řada změn jako například nové jednotky, více než 100 kouzel, možnost vybavení hrdinů a jednotek stále lepšími zbraněmi, magickými předměty atd. Hra obsahuje čtyři kampaně - pro každou rasu jednu a hru...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Tak to je skvělé, že někdo k tak bezva hře dělá překlad. Jen by mě zajímalo: Jde o překlad gogem prodávané verze Disciples II gold? Tedy základní hry se všemi datadisky, která je na gogu pouze s anglickými titulky?
 
Zdravím. Ano ano, češtinu připravuji pro GOG verzi, která je (stejně jako Steam verze) kompletní i s datadisky. Hra bude obsahovat původní češtinu pro Temné proroctví + můj překlad datadisků.
 
Zdravím. Super. Už se těším:) Už dlouho jsem o koupi Gold verze přemýšlel, ale odrazovalo mě to, že není v češtině.
 
Zdravím, jelikož zde byla zmíněna i Steam verze Disciples II, rád bych se zeptal, zda bude možné češtinu aplikovat i na steam verzi při vlastnění Rise of the elves + Gallean return?
 
Tak jsem to nevydržel a během letních slev jsem si na Gogu zakoupil Gog verzi Disciples 2 Gold. Už se velmi těším na češtinu a držím palce, aby to s překladem šlo jako po másle:)
 
Zdarec chci se zeptat bude ten preklad? Zrovna jsem si koupil na steamu Disciples 2 rise of the elves,Galleans Return :)
 
Na překladu se stále pracuje. Velmi pomalu, ano. Prosím o trpělivost, překlad vecpávám do svého volného času kolik jen lze. Díky
 
Děkuji. Jsme rádi, že jsi to nezabalil a počkáme tak dlouho jak jen bude třeba... i déle :)
 
Naposledy upraveno:
Nějaké bližší info jak to vypadá s překladem? Jsem nedočkavý :) Samozřejmě chápu, že o svátky se nepracuje (Aspoň né moc)
 
Zdravím všechny! S překladem se pomalounku blížím do finále!
Snažím se s překladem vymazlit se, jak to jen jde. Moc díky všem za trpělivost, těšte se! :)
 
Super těšíme se :) Hra už je venku nějaký ten pátek tak není třeba spěchat. Jen to udělej tak jak umíš ;)
 
Chtěl jsem se jen zeptat: "Je do překladu zahrnut i editor na tvorbu scénářů a kampaní ?" Jinak Disciples patří k mým nejoblíbenějším hrám, takže díky za překlad na kterém pracuješ. :)
 
[QUOTE="lu...[/QUOTE]
Ano ano, i to je do překladu zahrnuto :) teda kromě úpravy originálních kampaní, ale tahle možnost ve hře ani není
 
Nějaké info jak to vypadá s překladem, respektive kdy by mohl být hotov?
 
Taky by mě zajímalo. Už se moc těším! Poprosím autora aspoň přibližně měsíc. Děkuji
 
Taky by mě zajímalo jestli se tento překlad dokončí nebo už autor nemá zájem překlad dokončit, 1 a půl roku už to zde sleduju.
 
Ano, také sleduji zdejší překlad již delší dobu a vidí, či spíše nevidím žádný progres. Je to docela škoda, protože tahle hra je fakt strategická pecka. A to mám ještě verzi, která sahá před Steam a GoG.
 
Autorovi jsem posílal svoje texty k Rise of the Elves, jelikož jsem si to překládal sám pro sebe, takže minimálně tuto práci měl zdarma, přeloženo bylo, sice bez korektury) ale cca 90% textu, no stejně to k ničemu nebylo.
 
Také jsem do toho před léty trochu fušoval a teď, když jsem narazil na lísteček s poznámkami, začínám mít nutkání se do toho znovu pustit. Teda pokud se mi podaří zprovoznit ten soft, co mám na editaci dbf souborů.:)
 
Vážení hráči Disciples 2. Překlad je téměř hotový, oba datadisky. Už zbývá dopřeložit jen pár samostatných scénářů. Prosím o poslední zbytky trpělivosti, které vám scházejí, stejně jako mně. Díky moc všem! :)
 
Dobrý den jak to vypadá z češtinou? nějaké nové info? Děkuji předem za odpověd.
 
Stále trpělivě vyhlížím a čekám, každopádně díky za nějaké info :)
 
Hoj hoj , bando , jak to tu vypadá , už se moc těším , rád se vrátím k této úžasné hře a zahrát si i za ostatní rasy.
 
Back
Top