• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Desperados III

Desperados III 2021-01-12

Pokud objevíte nějakou chybku, budeme vděční, když nám dáte vědět. Nejlépe vyfotit obrazovku a obrázek dát sem, nebo do konverzace - mně nebo Apolienerovi. Překlad se bude ještě aktualizovat, nejspíš budou další DLC a Výzvy a také nám samozřejmě tu a tam něco unikne: překlep, pravopisná chyba, slovosled, kontextová chyba... :)
Díky předem a užijte si hru.
 
Zdravím! Hru jsem prošel teď celou a čeština funguje v pořádku. Pár překlepu jsem objevil ale je jich tak málo, že to asi nestojí za zmínku. Hru mám ve Steamu takže po instalaci češtiny musíte jít ve hře do nastavení titulků a přepnout na češtinu. Automaticky to nepřehodí. DLC obě fungují bez problému. Nevím kdy vyjde Part 3... Děkuji za překlad a těším se na zbytek
 
tak jsem zkusil soucasnou CZ do verze Desperados III Money for the Vultures a vypada to dobre...
 
DLC Peníze pro supy je přeložené kompletně, tj. všechny tři kapitoly a překlad je obsažen ve stávající verzi. Měl by fungovat, tak jak je.
Ty druhé dvě kapitoly, tj. Pět kroků vpřed a Ještě jednou a s citem, nejsou testnuté, takže se tam nohou objevit chybky.
 
všechno chodilo na výbornou! vtipný je tedy, že hra už v sobě měla texty na všechna 3 DLC a bylo to obsahově blokovaný..
 
Ne tak docela, původně hra vyšla bez DLC, ačkoliv už obsahovala Bonusové mise , které byly zpřístupněny až postupně se záplatami.
DLC samotné do hry přidaly až v září, máš pravdu, že všechny 3 části najednou, ale zpřístupnili jen tu první.
My jsme tedy v září dostali ještě jednou anglické originály, doplněné o kompletní DLC a pár dalších změn. To jsme během testu základní hry DLC a spol. dopřeložili, takže do instalátoru CZ už šla čeština kompletní.
Je to pro tento rok, co se týče nového obsahu, nejspíš všechno; rozhodně jsme nedostali žádné další texty, ale cesta nejspíš letos nekončí.
stáhnout.jpg
 
Ahoj, s vydáním Bounty mode chybí k tomuto obsahu zdarma texty a tak jsou ve hře pouze prázdná pole - tlačítko Bounty Mode a informační okno, možná i něco dalšího.
A pár drobných chybiček:
  • Vydej se po levé cestěe. (ě navíc)
  • Stráže! Ke mě. (mně)
  • Vy jste ti potížisté z Kamenice, co? (Flagstone)
  • V téhle díře je příliš mnoho úkrytů . (mezera před tečkou)
  • v některých textech je slovo "firma / firmě" místo "společnost"
  • "What the hell!" je přeloženo jako "n"
 
Já jsem Režim odměn překládal, je to jen asi 8 řádků. Ale připomenu to Apolienerovi, aby aktualizoval instalátor.
Za hlášení chyb díky.
 
Ahoj, hlásím potíž :) češtinu jsem přes insatalátor nainstaloval (ve složce loca přibyl soubor text_czech), jen nevím, jak češtinu zapnout? V nastavení jazyku na STEAMu čeština nepřibyla a ve hře ji nastavit nejde.. Poradíte jak na to?
 
Ahoj, je to trochu nelogicky v nastavení zvuku. Takže: Možnosti - Zvuk - Jazyk titulků a tady najdeš češtinu. A nezapomeň si ty titulky taky o kousek níž pozapínat.
Čeština je sice vytvořená ve spolupráci se studiem Mimimi, ale je přístupná jen touhle cestou, takže v nastavení Steamu, GOGu atd. ji nenajdeš.
 
desperados 3 čeština jde nebo nejde na xbox game pass, na microsoft?
 
Ahoj, chci se zeptat...funguje cestina i na Desperados 3 Digital Deluxe?
 
Ahoj, je prosím možné češtinu použít při hraní na Macbooku přes Steam? A pokud ano, mohl bych požádat o instrukce, jak na to? Moc děkuji za odpověď!
 
Back
Top