• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Ako napisem sukromnu spravu...?

M

mandes

Návštěvník
Dobry den..neviem tu uzivatelom napisat sukromnu spravu. Kde to najdem ? Ked kliknem na niekoho profil tak tam nevidim kam mam kliknut aby som mu napisal do spravy
 
Asi to jde nějak elegantněji, ale dá se to udělat třeba tak, že najedeš nahoře v pravo na Konverzace a tam klikneš na začít konverzaci a do políčka Účastníků: napíšeš jméno toho komu chceš napsat, vybereš ho a napíšeš mu tam.
 
Tuším, že je to povolené až členům, takže potřebuješ také mít určitý počet příspěvků....
 
Ahoj! Pokud se nemýlím, je potřeba sdílet minimálně pět příspěvků.
 
Zrovna jsem hledal, proč nemohu přidat příspěvek do jednoho téma. Byl jsem trošku zmaten, ale tuším, že některá témata jsou uzamknuta nebo mají nastavena vyšší práva, aby tam nepřispívali nováčci. Děkuji za informaci ohledně PM, protože i mě toto mátlo...
 
To je prémiová sekce, kde můžou přidávat pouze prémiový členové a měli by tam jít ale přidávat odpověď všem.. Minimálně tedy když budeš člen..
 
Doporučuji prohlédnout FAQ.
Po kliknutí na Mám možnost získat nějakou hodnost? Sjede text a na jeho konci je tabulka s tím kdo a co, kde a za jakých podmínek. Přehledně na jednom místě.
 
Zdravím, taky jsem byl trochu překvapen, ale psalo mi to, že alespoň 10 příspěvků :).
 
Ano správně řešíme novou technologii a změnu systémů.. Takže nově je potřeba 10 příspěvků..
 
Back
Top