• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Returnal

Kolco

Uživatel
Příspěvky
8
Skóre reakcí
2
Bodů
0
Popisek: Zdravím , rád bych poprosil o překlad hry RETURNAL , za mě je to luxusní kousek který, určitě stoji za koupení. Je v této hře hodně důležité porozumět textu,
aby si člověk správně vybral jakou mutaci vybrat . Navíc ač se to nezdá, je to hodně o příběhu.

Neangličtináři si vůbec hru nemohou užít . Hrál jsem ji na ps5, vřele doporučuji !!!


Recenze: 9/10 !!!! "Po všech stranách vynikající záležitost, která dělá PS5 ( i PC už) parádu. Tajemný svět, dokonale zvládnutá akce a příběh, který táhne kupředu. Hra, která umí rozbušit srdce a krev ve spáncích. A nic pro slabé nátury!




Obrázky:
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Video:
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Jsem taky pro překlad zanedlouho vychází na PC a rád bych si ji zahrál.
 
Zdravím, udělat kvalitní překlad je dosti časově náročné jinak to není problém. Problém je vždy technická stránka věci. Když už vydolujete ze hry texty, musíte vyřešit diakritiku na což už potřebujete zkušeného technika, kterých je nejspíše jak šafránu, jelikož za půl roku jsme nikoho nesehnali na technickou stránku u hry FFVII Remake. Kdyby někdo vyřešil techniku, tak určitě s překladem můžeme pomoci. Překlad by si určitě zasloužila i hra Dead Space Remake ale té se snad někdo ujme.
 
proti komu se tam bojuje? je mi jasné, že to je nějaká cizí mimozemská rasa, ale na těch obrázcích to vypadá jako nějaké chapadlovité medúzy, kořen a červená bytost s vějířem.
A taky by mě zajímalo čemu dát přednost, skoro stejně vychází returnal, který neznám a dead space, který jsem hrál originál a vím, že se tam bojuje proti zmutovaným lidem a callisto protocol, což je od autorů hry dead space, takže podobné zaměření.
 
Naposledy upraveno:
Back
Top