• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Punch Club 2

Punch Club 2 1.01

Jetro

Uživatel
Příspěvky
1.945
Řešení
1
Skóre reakcí
3.326
Bodů
0
Uživatel Jetro přidal nový překlad:

Punch Club 2 - Pokračování Punch Clubu, boxerského manažerského simulátoru


POPIS:
Strávil jsi dlouhých dvacet let v garáži své panovačné matky, tvůj otec záhadně zmizel, ještě než ses narodil. Aspoň jsi měl spoustu času na cvičení a snění o zázracích světa. Být tebou ale není žádná výhra, lidé jedí pokrmy ze slizu, korupce je všudypřítomná a všichni s tebou chtějí bojovat... Ale možná se ti podaří najít svého otce a stát se "Temnou pěstí", o které si lidé šeptají. A možná se staneš zachráncem lidstva, tím, kdo odhalí...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Zítra hra vychází, takže hledám jednoho dva prověřené/osvědčené testery na betatest překladu. Bude tam potřeba hodně poladit tykání/vykání hlavního hrdiny vůči ostatním postavám, protože ze souboru nebylo častokrát poznat, s kým mluví. A jinak pochopitelně bude mluvit s mámou/kámošem a jinak s policejním strážníkem. Tak jestli by mi chtěl někdo píchnout, napište SZ. Díky. :)
 
INFO: Hra před hodinou vyšla, překlad byl dokončen, začínáme testovat... Není nad to, mít hotovej řádnej překlad v den vydání hry. :)
 
Neni to ten istý príbeh ako prva hra len lepšia grafika a možnosti ?
Ve dvojce zjišťuješ, co se stalo s tvým tátou. A oproti jedničce už se ti časem nezhoršují statistiky, což jistě mnozí ocení.
 
Neni to ten istý príbeh ako prva hra len lepšia grafika a možnosti ?
Dobra zprava urco se tesim, protoze jsi to prelozil sam vis i pribeh, prosim te jsou tam moznosti uzavreni cest nebo si muzes popovidat uplne s kazdym a zhlehci se to jako v jednicce? myslim jidlo atd?....po pripadne kolik to ma dejstvi . dekuji .....
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Neni to ten istý príbeh ako prva hra len lepšia grafika a možnosti ?
jednotku som prešiel 4x veľmi dobrá hra. Takže dvojka sa odohráva príbehovo po 1 ? Dnes to kúpim je šanca sa dostať do testovania pripadne kedy máš v pláne češtinu sprístupniť v Beta verzii ?
 
Neni to ten istý príbeh ako prva hra len lepšia grafika a možnosti ?
Z textů se cokoli blbě poznává, je to tam rozházený, nevěděl jsem, kdo s kým mluví atp. Jediné, co si vybavuju, že je tam v průběhu hry jedna situace, kdy se musíš rozhodnout, zda budeš pracovat pro policii, nebo povedeš vlastní tělocvičnu, kde budeš trénovat žáky. To je asi jediná vyloženě křižovatka ve hře, na kterou si teď vzpomenu.
 
Back
Top