• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Pokusný stream?

  • Zakladatel vlákna Smazaný uživatel 666
  • Vytvořeno
Vážení, během vánoční soutěže jsme provedli pokus se online slosováním u jednoho z českých streamerů. Někteří jste se následně vyjádřili, že by bylo lepší, kdyby příště slosování provedli samotní členové týmu, no budiž. Zítra tedy provedeme první, pokusný stream! Kdo budete chtít, můžete dorazit. A co budeme hrát? Zkusíme tam nahodit Anno 1800, proč? Proč ne? :) A co nás čeká? Tak kromě toho, že se mi budete moci smát, jak to totálně vořu, tak v aktuální době jedou na twitchi drops o nějaké kosmetické drobnosti do hry, takže kdo dorazí a bude sledovat stream, tak má možnost získat pár drobnůstek do hry, dále si dáme menší soutěž o jednu kopii hry aaaa, no a pak si dáme ještě jednu soutěž, ale to bude překvapení až na místě. ;) A co k tomu bude potřeba? Jenom jedna věc, mít účet na twitchi a chuť přijít.

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 

Přílohy

  • banner_novinky_z_prekladu_her_titulni_twitchspecial.jpg
    banner_novinky_z_prekladu_her_titulni_twitchspecial.jpg
    274,9 KB · Zobrazení: 78.634
Tak a ještě doplním poslední informaci, začátek bude v 17 hodin.
 
Já doplním, že je to dnes 14.04.2022



Aby někdo neudělal podobnou chybu jako já, kdy jsem to četl ráno, nepodíval se na datum zveřejnění a myslel si, že je to zítra
 
Chtěl jsem se podívat. Zadal jsem kod, který mi přišel a stejně prdlajs sakra. Pořád to chce ověřit. :( Proč takovou pakárnu? Dívat mi samozřejmě jde, ale nejde chatovat.
 
Hmm, Zajímavé, zkusil jsem upravit oprávnění, tak snad pro příště už to bude funkční.

Gratuluji Exikvi31 k výhře Season 4 Passu ke hře Anno 1800 a skládám poklonu, za to, že ho podstoupil Jetrovi. Pro příště máme ještě stále v zásobě jeden klíč na samotnou hru, takže je stále možnost hru získat, pokud ještě nemáte! Pokud máte zájem, můžeme si o víkendu dát druhé kolo, pro ty, kdo neměli čas či nemají ještě splněné drops.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Ještě jenom dodám, pokud máte nějaké podněty/připomínky/návrhy, sem s tím. Začátek streamu se bohužel moc nevydařil, za což se omlouvám, příště už to snad bude v pohodě.
 
Ja mam par podmetu.
1. Urcite to ric driv kdyz je to nahodna akce.
2. Do vizualu bych dal i datum a cas. At se pozna z jake doby to je. Pokud bude vic prenosu at se hned vi kdy to bylo.
3. Techniku neresim. To je tve know how. Taktez prenos a moderatorstvi. Kazdy ma svuj osobity styll . ;)

Tesim se na dalsi prenos bez problemu.
 
Zítra se můžete těšit na další stream, pojedeme od 17:00 Anno test stream 2. Snad už poslední a následně se pojede naostro. Můžete se těšit znovu na @Ascalon a moji maličkost.
 
ahoj, opět jsem se chtěl přihlásit do chatu v dnešním streamu tj. 27.4.22, ale opět chyba. Proč to hloupé ověření nezrušíte?
 
Nazdar, jsou tu i nějací dopolední "sledovači"? Mám většinou dopoledne čas, a pokud se najde pár lidí, tak bychom se mohli domluvit na nějakých streamech. Hoďte do komentů jaké hodiny se pro vás hodí.
 
Back
Top