• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

New York mysteries 4: The outbreak

New York mysteries 4: The outbreak 1.0

Misak

Překladatel
Příspěvky
41
Skóre reakcí
32
Bodů
0
Misak přidal/a nový překlad:

New York mysteries 4: The outbreak - Tento překlad je zároveň i předabování :)

Toto je oficiální překlad a hledačku New York mysteries 4: The outbreak. Jedná se zároveň i o předabování! Protože předchozí tři díly byli předabovány, tak to chci ponechat u tohoto dílu. Překlad je hotový, ale dabing se teprve uskutečňuje. Pro více info: https://prekladyodmisaka.proweb.cz/


Tato hra je úžasná hledačka s nezapomenutelnými postavami a skvělým příběhem!

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Jenomže u Alawaru to dělá pc. Jeho překlady jsou často špatně. A pokud vím, tak lidé chtějí pravý překlad a ne překlad, kde je skoro vše špatně a nedává smysl. Ale jak myslíš :)
 
Back
Top