• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Football Manager

Paras

Uživatel
Příspěvky
1.532
Řešení
2
Skóre reakcí
690
Bodů
0
football-manager-2021-recenze-cover-nahled.jpg
Popis hry:
Užijte si fotbal z jiné perspektivy. Postavte se do čela některého z více než stovky slavných klubů a vystoupejte až na vrchol žebříčku! Nebude to ovšem procházka růžovým sadem. Tento realistický simulátor nabízí tolik možností, jako žádná jiná fotbalová hra. Vytvořte si své taktiky pro různé příležitosti, otestuje je na tréninkovém hřišti a porazte soupeře! Sledujte výkony svých hráče na hřišti díky věrné 3D simulace a prohlédněte si podrobné pozápasové statistiky. Nabírejte nové talenty, ze kterých krůček po krůčku vychováte budoucí superstar. Football Manager 2021 obsahuje proti předchozím verzím několik vylepšení, které zvyšují autentičnost simulátoru.

Recenze:
 

Přílohy

  • France vs Denmark Football Facebook Post.png
    France vs Denmark Football Facebook Post.png
    143,6 KB · Zobrazení: 2

Přílohy

  • Biggest-Cult-Players-in-Football-Manager-History.png
    Biggest-Cult-Players-in-Football-Manager-History.png
    130,6 KB · Zobrazení: 0
Back
Top