• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net
Deliver Us Mars

Deliver Us Mars 2024-02-08

Čau jak dát pro epic verzi překlad. Mám hru na disku jiném než c a píše že cesta není správná a nenainstaluje češtinu.
 
Preklad do Deliver Us Mars na Epic verziu (je tam aktuálne zadarmo) je plne funkčný, samozrejme stačí naviesť inštalátor do zložky Epic/Library, nič iné netreba Akurát v menu sa zjavili nejaké EN texty
 
Nainstaluju si hru z Epicu a podívám se na to, díky za upozornění.
 
Asi to to fakt není kompatibilní, už od animací se to škube a až se to doplazí do menu tak tam mi to jede tak 1 FPS, takže není možné absolutně nic zaměřit, české menu tam je, ale nějaké průhledné.
Můžu potvrdit, že je to češtinou.
 
To je sranda, třem lidem to funguje a třem ne. Tak kde je pravda? :D
 
Tak jsem to tedy zkusil ještě jednou, když říkáte, že je chyba u mě. A ono to kupodivu jde v češtině, akorát jsem před tím vypl upscaling, dal fullscreen a vypl v-sync. A taky jsem si všiml, že když se přepne na DX12, tak se automaticky zapne Ray tracing, tak jestli někomu nedělá tohle problém.
 
Naposledy upraveno:
Já tu hru nemám ve složce epic libary. Jen epic a název hry složka
na disku f. Tak že kam mám dávat tu češtinu sem zmatený. Protože to psalo že je špatná Cesta čeština
 
Pokud máte hru nově staženou a nejde vám dát čestina na epic verzi. Tak restartujte PC a znova ji nainstalujte tam kde máte hru hru uloženou přímo aby šla do složky deliver US Mars a sama se nainstaluje.
 
Uživatel Mayki vložil novou aktualizaci k překladu Deliver Us Mars:

Aktualizace překladu

  • aktualizace překladu STEAM verze hry na poslední patch 2.0.1 z 23.11.2023
  • přidán překlad pro EPIC verzi hry
  • při instalaci vyberte vaši verzi hry STEAM/EPIC a instalátor naveďte do hlavní složky hry, to je DeliverUsMars
  • překlad jsem odzkoušel nainstalovat na obě verze a vše jede bez problému. Na některých PC je pomalý start hry, to ale není zapříčiněno překladem. Ve hře je už vše OK.

Přečtěte si zbytek informací o aktualizaci...
 
@Mayki titulky nejsou přeložené, nebo se to musí ve hře nějak nastavit (a jestli ano, kde?)? Jsou zobrazené v ENG. Mám Epic verzi.


1700859711777.png

1700859829374.png
 
Naposledy upraveno:
Ahoj vespolek a sláva překladateli. Nicméně u mne je jedna malinkatá chyba. Mám poslední aktualizaci hry na Steamu - Update 2.0.1 a poslední češtinu verze 1.11 a na začátku hry bylo vše v pořádku. Po nějaké době hraní byly titulky dialogů v angličtině - zhruba na začátku od chvíle, kdy malá dívka sejde ze schodů ve svém domě do přízemí za tátou a mámou a čeká na sestru, že se půjdou potápět. V tu chvíli se změnili titulky dialogů na anglické a už to tak zůstalo. Vše ostatní - menu, úkoly, popisky na předmětech ve hře - jsou české. Netuší někdo jestli je to nějaký nový fenomén, či se vloudil nějaký šotek do překladu?
 
Vloudil se šotek, nahrávám opravu. dejte vědět jestli je na Steam verzi již vše v pořádku.
 
Back
Top