• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Bloons TD 6

Connor00712

Uživatel
Příspěvky
1
Skóre reakcí
0
Bodů
0
Popisek: Rád bych zažádal o překlad hry Bloons TD 6 do češtiny. Je to skvělá tower defense hra a myslím, že by bylo skvělé ji mít i v našem jazyce. Pokud by se někdo chtěl dělat na tomto překladu, byl bych opravdu velmi vděčný.


obrázek_2023-02-10_183055833.png
obrázek_2023-02-10_183203556.png


Gameplay ze hry:
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Nechcem byť zlý ale to ako vážne toto by chcel niekto prekladať? Je tam snáď nejaký príbeh? A k tomu to ešte vyzerá ako hra na mobil ktorú si zahrám na WC. Toto určite prekladať nikto nebude a vlastne prečo by to aj niekto robil. Je kopa hier ktoré nemajú preklad a fakt by si ho zaslúžili, ale toto rozhodne nieje ten prípad
 
BTD6 je fajnová hra, asi nejlepší Tower Defense všech dob, a ani to není obyčejná hra mobilní na sezení na WC, jak píše @Solid , jelikož na těžších mapách či bitvách s bossy je nutno zapojit mozek na maximu, protože je to strategicky poměrně náročné. V málokteré hře jsem dostal tolikrát za sebou na *****, než jsem přišel na to, jak se nějakou mapou prokousat.

Ale souhlasím s tím, že na překlad je to zbytečný projekt. Člověk snadno zjistí, co dělá jaké vylepšení, co přináší jaká knowledge atd. A když by mu nebylo něco jasné, stačí minuta Google překladače a je to.

Jako ta hra obsahuje poměrně velké množství názvů, které jsou v angličtině vtipné a dobře znějící, ale u u kterých by bylo peklo vymýšlet české ekvivalenty, které by se jim vyrovnaly. Ostatně jsem na jejich redditu četl příspěvky, kdy si lidé stěžovali na lokalizace, že jsou špatné. Paradoxně je tak nejlepším jazykem ve hře, pro zkušené hráče, kteří dávno vědí, co je co, tzv. "Monklish", díky kterému má člověk všechny texty v jazyce a písmu opičáků válčících s balónky. :)

c8b67c509685f82dc415e1d0df597f54.jpg
 
Môže byť ako píšeš neberiem, nemyslel som to v zlom, ale aspoň pre mňa je dôležitý preklad do hier ktoré majú príbeh, rozhovory, dokumenty a nie do takýchto hier ktoré sú skôr určené na online hranie kde príbeh ani nieje
 
Back
Top