• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Zaheslovaný game-WindowsNoEditor.pak

siSINka

Překladatel
Příspěvky
373
Řešení
3
Skóre reakcí
169
Bodů
0
Zeptám se obecně:

Hra v Unreal engine. Zkoušel jsem ji rozbalit (abych posoudil možnost lokalizace) poslední quickbms + unreal_tournament_4.bms, tool nahlásí zašifrování *pak. Heslo samozřejmě neznám, po pokračování bez hesla rozbalení selže. V adresáři hry je vedle *pak i stejně nazvaný soubor s příponou *sig (signature?)

Neznám-li heslo, je to asi konečná, co?
Zenhax ani Xentax hru (search) nezná.

Z logu:

The archive is encrypted, select the number of the key to use or type yours:
0: .....
.......
14: press RETURN for no encryption (Lineage 2 Revolution)
- please insert the content for the variable KEY:


Pokud existuje možnost řešení, budu konkrétnější v soukromé zprávě, díky
 
@siSINka pokud se ti ta nejmenovaná hra podaří přeložit, tak to bude paráda. Já jsem zkusil rozbalit *.exe, té hry zipem, ten mi to otevřelo a je tam nějaký soubor označený .text, má dost znaků, ale i když ho dostanu ven, nedokážu ho převést na čistý text. Ale asi je to slepá ulička a můžu se plést i v tom o jakou hru jde. Držím palce.
 
@siSINka máš pravdu, netuším. Unikla mi informace o souboru *sig a ten mnou míněná hra nemá. :cry: Tak se nechám překvapit a držím palce (y) .
 
Ale on určíte nejde prekladať Lineage :D To, čo tam vypísal to je hláška z quickbms, že na rozbalenie pak archívu je potrebné heslo :D Lineage to tam vypíše ako príklad... pokiaľ je táto nemenovaná hra novšia, možno ešte nikto k tomu nenašiel správny kód, keďže mnohé hry na Unreal Engine 4 sú rovnako zaheslované alebo tá hra je tak málo známa, že sa nikomu do toho nechcelo.
 
Back
Top