• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

XCOM2 - Mód Long War i pro Válku Vyvolených

XCOM Valka vyvolenych LW stred1.jpg


Konečně je to tady: žádaný mód Long War pro XCOM2 - Válka Vyvolených - je DOKONČEN!

Po rychlém startu srovnávače s Long War ze základní hry bylo potřeba zbytek dopřeložit, a prokontrolovat. Nakonec to tak hrozné nebylo, takže po dvou měsících to máte hotovo.
Jsou samozřejmě přeloženy i všechny potřebné vyžadované módy a také promítnuto pár drobných změn či oprav z průběhu doby.

Test byl poněkud "rychlejší" - přibližně 75 % textů se shoduje a tam chyby nejsou... ale pokud někdo z vás zaznamená jakýkoliv problém, chybku, překlep či nesrovnalost apod. - stačí dát vědět např. do SZ (prosím, pokud možno doplňte hlášení i o fotku chyby ze hry).

Věříme nicméně, že si obtížnější a delší verzi hry užijete. Překlad můžete stahovat z profilu hry, kde byl aktualizován.


V současné chvíli pracujeme na překladu hry Deathloop - Smrtící smyčka.
Překlad postupuje výborně, a už se pomalu připravuje i testování...

A samozřejmě dlouhodobý projekt Baldurs Gate 3 - tam zatím nejsou stále žádné novinky... čeká se zase na nějaký velký patch, který může přijít kdykoliv.
 
Vím, že to sem asi nepatří , ale jak mám ty mody do té hry přidat ? když spustím hru , vyjede na mne obrazovka , jakou hru chci hrat , a když dám zprávu spravovat mody, tak tam jen běží hodiny ( jako že to pracuje a hledá ) a nic se neděje
 
Měl jsem ten samý problém - Řešilo se to v diskuzi hry - mají špatný launcher... je potřeba pustit to přes fanouškovskej, nebo trošku specipostupem přes starej...
https://prekladyher.eu/komentare/1234/
Dočíst celý, než se do toho pustíte! Funguje jen starší verze, novější nemají podporu všech her, je tam dost podmínek apod.
 
Back
Top