• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Worms Armageddon

Worms Armageddon Aktuální verze

PredatorV

Překladatel
Příspěvky
1.602
Skóre reakcí
1.818
Bodů
0
PredatorV přidal/a nový překlad:

Worms Armageddon - Legendární díl ze série tahových strategií Worms.

Zobrazit přílohu 34006

Worms Armageddon je další pokračování ze série tahových strategií Worms. Na z boku viděných mapách se střetávají znepřátelené týmy červů a pomocí bohatého arzenálu zbraní se po tazích eliminují. Úrovně jsou, až na pár misí, vytvořené ze zničitelného prostředí a místo pevné země tvoří spodek mapy pro červy smrtící vodní hladina. Terén pro boj lze náhodně generovat nebo si snadno navrhnout vlastní. Navíc jsou členitá bojiště často okořeněná...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Mám problémy s funkčností češtiny na GOG verzi hry. Po instalaci češtiny se v nastavení "Language" neobjeví položka "Czech". Můžete mi prosím poradit co s tím? Děkuji.
 
Tento překlad (instalátor) je laděn pro Steam. Sám si všechno najde apod. A to u GOGu může dělat problémy, protože je to jiná platforma...
Zkus to "ručně" (změnit cestu) nainstalovat třeba na plochu a soubory rozhodit manuálně do patričných složek...
 
Cesta nastavit jinam nejde, při takovém pokusu vyžaduje instalátor striktně místo kde je nainstalována hra, tudy vlak nejede. Soubory z vašeho instalátoru se mi podařilo extrahovat pomocí řádkové utilitky "Inno Setup Unpacker ".

Nicméně chyba nebyla na vaší straně. Poslední nedávno updatovaná verze hry která je prodávána v současné době na GOGu a jíž jsem vlastník, je verze 3.7.2.1. Na tu se vaše čeština aplikovat nedá, protože verze 3.8 je poměrně přelomová a od starších verzí se hodně liší. Na diskuzních fórech GOGu se dá sehnat jakýsi nouzový update na GOG verzi 3.8 po jehož aplikaci je vaše čeština plně funkční. Problém je tím pádem tedy vyřešen a oficiální GOG verze 3.8 bude jistě brzy dostupná.

Měl bych jen malou poznámku na závěr k funkčnosti vašeho instalátoru. Při zapnutí se po nějakém čase sám restartuje a opětovně najede, časový interval restartu je poměrně pravidelný. Zkoušel jsem to několikrát i při vypnutém antiviru a dalších vypnutých službách na pozadí, ale vypadá to na nějakou interní funkci v instalátoru, zřejmě nějaký druh Autostartu vázaný na nějakou podmínku.

Jinak velmi děkuji za pěknou češtinu. Krásná práce! :)
 
Naposledy upraveno:
Především musím upozornit:
Tento překlad, ani instalátor není práce našeho týmu. Není to tak "náš" instalátor... Bohužel.
Vše je to od překladatele této hry, který je mimo toto fórum. Podařilo se mi jej přesvědčit, aby svůj překlad sdílel i zde s námi. Ale jelikož zde není registrován, mám svolení zveřejnit jej zde "pod sebou".

Samozřejmě jsem mu tento problém přeposlal.
Fakt, že GOG neaktulizoval hru je zarážející, to se moc často nestává... Ale nějaký "restart instalátoru"?
Je možné to rozepsat ještě detailněji - třeba do SZ? Po jaké době? (když to má být pravidelné)? - Jaký máte antivirus? - Myšleno je to tak, že prostě zapnete instalátor a nic neděláte... a on se sám vypne a zapne?
 
Děkuji za překlad chci se zeptat šel by tento překlad upravit na worms Armageddon remaster??
 
A to je co? Taková hra nikde není... je World Party Remaster... ale Armageddon ne. To by k němu přeci nedělali patch...
Jestli máš nějaký fanouškovský HD textury apod. tak klidně sem s nima, ale rozhodně se to nepočítá :D
 
No byl to fake ...Ale koukám že na World Party taky není přeloženo nevíš o někom kdo by to přeložil???
 
Back
Top