• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood 1.0.9

folkemon

Překladatel
Příspěvky
142
Skóre reakcí
279
Bodů
0
folkemon přidal nový překlad:

Wolfenstein: Youngblood - Překlad dalšího dílu Wolfenstein

Je tomu už dvě dekády, co náckobijec B.J. Blazkowicz odstartoval druhou americkou revoluci. Bitva za svobodu ovšem nekončí. Blazko z ničeho nic zmizel v nacisty okupované Paříži a všechno teď záleží na jeho dcerách.

Hra se právě překládá.
Termín dokončení: co nejdříve, víc neřeknu, vím jak to bylo s New Colossus

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Škoda že si to hra nezaslouží.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Hra si češtinu samozřejmě zaslouží. Je v ní vše co dokáže v plné míře zaujmout. A navíc COOP, super. Díky Folkemone, že pokračuješ v překladech Wolfa.
 
Naposledy upraveno:
Hra si češtinu samozřejmě zaslouží. Je v ní vše co dokáže v plné míře zaujmout.

Tohle sice není můj žánr, ale shodou okolností jsem si všiml, že to hra docela schytala. :) Ale žádného kolegu neodrazuju od překladu. Svoje fanoušky si to najde a když to baví i překladatele, není co řešit.
 
Mně je spíše líto Folca že si na sebe ušil bič s Tyranii :( Já to říkal hned o začátku že si bere velké sousto :D
 
Jako hra si sice odnesla kupu kritiky nicméně jako střílečka nemusí byt vůbec špatná navíc když jsou přeloženy všechny hry před ní je fajn že bude i tento díl česky. Snad nebude spousta uživatelů remcat tak jak v případě dalších překladu a bude mít autor dostatek času na práci a né na otravné otázky typu kdy už to bude. :)
 
Čeština je určitě bezva věc, ale single se díky špatné inteligenci sestry prakticky nedá hrát. Ale kdo má rád střílečky tak coop bude jistě fajn. A grafika je úžasná. Třeba si to za rok zase zkusím zahrát, až opraví chyby.
 
Tady ani tak nejde o to jestli je nový Wolfenstein dobrý či špatný. Už jenom s ohledem na skutečnost, že češtinu měly všechny předchozí díly, pasuje i tento poslední díl na překlad.

Takže držme palce, ať to vyjde:):):)
 
zdravim dnes sem cestinu nainstaloval a vse funguje jak ma.Mam verzi od bethesdy.Dekuji moc a poslu odměnu:):):)
 
Děkuji mockrát za verzi 1.0.8. Nečekal jsem takovou rychlost. Čeština mi umožňuje více si vychutnat tuto skvělou hru. :)
 
Dnes proběhla aktualizace hry na verzi Wolfenstein_Youngblood_1.0.9 a čeština nejde.Díky za aktualizaci češtiny
 
Back
Top