• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

We happy few

kokopiko

Uživatel
Příspěvky
28
Skóre reakcí
8
Bodů
0
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli by se někdo chtěl pustil do překladu k této hře We happy few vypadá docela dobře. Před pár lety někdo psal že se do toho pustí tým z lokalizace.net ale už je to asi cca 3 roky a o překladu žádná zmínka tak si myslím že to asi padlo. Nebyl by tady někdo k doby do toho šel??? Dík za odpověd.
 
My jsme o tom uvažovali (lokalizace.net), ale vzhledem k plnému vytížení a ještě plánu s novým Tomb Raider to moc reálně nevidím :(
 
To plně chápu a cením si práci kterou děláte a Tomb Raider je velká věc s tím vám držím palce. No nezbývá než čekat že to časem někdo zkusí. Každopádně dík za info.
 
Back
Top