• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Veřejný test Age of Empires IV

fifa333

Překladatel
Příspěvky
129
Skóre reakcí
35
Bodů
0
Od pátku od 19:0.0 do podělí 20:0.0 bude probýhat na platformách Xbox Insider Hub na Microsoft Storu a na Steamu, veřejný test Age of Empires IV ,za účelem otestování serverů, kdyzpozici bude 5 národů Angličané, Číňané, Abbásovci a Svatá říše římská.

Jinak pokud by někdo chtěl hru začít překládat, tak by texty mohli být volně dostupné a rozdělené do souborů podle lokalizace (vzhledem k enginu) ,jelikož bude kdyspozici i skirmish, tak by v souboru mohli být texty které se nebudou měnit, v případě že texty budou při vydání v jiném pořadí ,tak by je nemělo být těžké srovnat (záleží jaká bude struktura souboru)
Berte to prosím, jenom jako zamyšlení, vyvházim z toho jak jsou texty uloženy v jiné hře, využívajcí stejný engine.
Zdroj: https://www.vortex.cz/tento-vikend-si-muze-zkusit-age-of-empires-iv-uplne-kazdy/
 
Naposledy upraveno:
update: nástroj v příloze dokáže číst soubory v achivu (díky tomu že age4 používá stejní engin jako company of heroes3) každá lokalizace má svůj vlastní soubor (který je v samostatném archivu ) a vypadáto že soubor obsahují i texty budoucí verze hry jediný problém je že nástroj neumožnuje vytvořit nový archiv
odkaz na stránku vývojáře:https://janne252.dev/content/2021/coh3-pre-alpha-extract-sga#fn1
 

Přílohy

  • CoH3.ArchiveViewer_2.zip
    194,7 KB · Zobrazení: 8
Ahoj, teď jsem googlil v angličtině, načež mě nenapadlo se kouknout i na česká fóra :)
Chtěl jsem se do AOE4 pustit, předpokládám, že je tam hlavní soubor LocaleEnglish.sga, který CoH3 Archive Viewer dokáže otevřít a např. v PSPadu se dá přečíst UPS, z něhož vyjdou skvělé texty. Nicméně mám problém změnu zabalit zpátky, jedná se opravdu jen o prohlížeč.
Vyjádření autora COH3: "Hey, the archive viewer is read-only. Additionally the archives are signed with a private key, making it impossible to have the game accept a modified archive without disabling the signature checks."
 
Back
Top