• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Velký nábor PH

banner_novinky_z_prekladu_her_titulni.jpg


Přátelé, kamarádi dnes mám pro vás novinku v podobě velkého náboru do našeho týmu.
Chceš se přidat do zaběhlé party super lidí? Chceš komunikovat s překladateli? Chceš mít možnost dostat se k novinkám dříve než ostatní? Chceš si přidat do svého životopisu práci pro zaběhlou značku v naší kotlině? Chceš pomoci komunitě kolem překladů?
Tak si dobře přečti následující řádky a napiš nám o jakou pozici bys měl zájem.
Kontrolor překladů a moderátor portálu - Pokud ti nevadí být trošku neoblíbená osoba, tak tě čeká zajímavá práce v podobě komunikace jak s uživateli, tak autory překladů. Náplň tvojí práce bude jednoduchá. Budeš kontrolovat fórum, zda jsou příspěvky podle našich pravidel a kontrolovat funkčnost, či aktuálnost jednotlivých profilů překladů z našeho portálu.

Moderátor DC - Máš Discord a nebojíš se ozvat? Baví tě kontrolovat ostatní a máš čas procházet jednotlivé části a zákoutí? Tak je tato funkce přímo pro tebe! Budeš se věnovat moderaci a komunikaci s uživateli na našem komunitním Discordu!

Tvůrce obsahu na DC - Baví tě sledovat herní trendy? Koukáš často na různé herní videa? Máš přehled o hrách a nebojíš se sepsat krátké články? Tak je tato práce přímo pro tebe! Budeš vytvářet jednotlivé místnosti na našem komunitním Discordu. Dále bude důležité sledovat portál a právě přidané překlady, kterým budeš vytvářet herní profily právě na DC.

Redaktor - Chceš psát o hrách? Chceš psát pro portál, který sledují velké herní weby? Baví tě sledovat novinky z oblasti her a překladů? Nebojíš se komunikace? Tak pojď rozšířit náš tým. Budeš si tvořit podle svých možností. Dáme ti volnou ruku, abys mohl ukázat svoji kreativitu.

Grafik - Baví tě grafika? Máš chvilku volného času? Nemáš problém pomoci? Hledáme schopného grafika, který nám upravuje připravené šablony pro naše potřeby.

Tvůrce videí - Baví tě upravovat videa? Máš jednou za čas chvíli pro úpravu videa? Jednalo by se o úpravu videí pro potřeby na Youtube.

Koordinátor studií - Psaná Angličtina na komunikativní úrovni nutná! Náplní bude obepisování herních studií a vydavatelů. Spolupráce s překladateli a PH týmem.

Pokud tě něco z toho zaujalo, tak máš spoustu možností jak se nám ozvat. Můžeš využít našeho kontaktního formuláře, pokud jsi člen portálu napsat buď @Paras, nebo @Ascalon. Dále nově můžete využít náš Discord a napsat nám na profily Paras, nebo Ascalon. Další možností je využít e-mail [email protected], nebo [email protected].​
 
Naposledy upraveno:
Back
Top