• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Vampire the Masquerade: Bloodlines

Vampire the Masquerade: Bloodlines 1.2 (UP 10.0)

miracleflame

Překladatel
Příspěvky
109
Skóre reakcí
63
Bodů
0
miracleflame přidal nový překlad:

Vampire the Masquerade - Bloodlines - Aktualizace češtiny do vampiristické immersive-sim RPG tentokrát i s diakritikou

o9lJZs.jpg


Čeština na túto unikátnu hru z roku 2004 od vývojárov Troika Games už existuje niekoľko rokov. Ale vzhľadom k tomu, že technický stav hry po vydaní si vyžadoval mnohé dodatočné opravy a patche a vznikol projekt Unofficial Patch, ktorý je stále vo vývoji, hra ním mení svoju podobu vrátane textov. Pôvodná čeština z roku 2007 bola robená na verziu UP 3.5 a na dnešnú verziu UP 9.6 je neaplikovateľná. Okrem toho bola bez diakritiky.

S pôvodným autorom...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Chvíli jsem přemýšlel, jak zareagovat na zprávu, že nějací dobří lidé upravují češtinu na tuhle jedinečnou hru a nakonec jsem se rozhodl, místo rozsáhlého poděkování, vytapetovat tuto zprávu zběsilým HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Dostal som za úlohu vyzvať vás, aby ste napísali motivačno-urgovací mail na [email protected] :D totiž na ňom záleží, kedy to bude. Vážne, sám si to vyžiadal s tým, že to pomôže.
 
Tak to bude paráda. Ať to vyjde a překladateli se daří jak v životě, tak i s češtinou.:)
 
Tak to je bomba. Zrovna před asi rokem jsem jí po dlouhých letech zase rozehrál. Avšak přesně jak se píše na Unofficial patch 3.5 na který je CZ delaná je hra v dnešní době nehratelná (nemožnost nastavit Full HD rozlišení atd). Po aplikaci Patche 9.x už vše šlo OK ale CZ přepsala soubory, takže se to hodilo zpět do 3.5. Tak proto me to moc těší, že se našel nekdo kdo se pustí do tohodle projektu. Držím palce at se daří!
 
Náááářez! Na tohle jsem čekal hodně dlouho. Už to bude? Už? Teď? Hned?
 
kdyby jste k tomu přeložili i nefociální patch a textury new asi vam urvou lidi ruce:)
 
Kruci tak to sorry :)

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
 
Zdravím, zdá se mi to nebo se překlad zastavil. Rád přispěju když budu vědět kam. Kdysi to byla srdcovka, ale stará verze mi nějak se starou češtinou nejde na novém PC nainstalovat.
 
Na základe čoho sa vám zdá, že na preklade nepracujeme? Sledujete stránku vývoja?
 
Vím, že překlad je pouze dobrovolný, ale už více jak měsíc procenta neposkočili. Chtěl bych se jenom zeptat zda se pokračuje nebo to nedopadne. Na nikoho nechci tlačit, jenom zda se mám těšit či ne.
 
Nemám s tím problém počkat. Nechápu, co to všichni tak řeší...
 
Na překlad tohoto klenotu se vyplatí počkat. Buďte trpěliví
 
Chcem vás poprosiť (okrem trpezlivosti) o pomoc s finálnym beta testom. Z nášho tímu už nikto nemá chuť prejsť do detailov celú hru a preto sa obraciam na vás, hráčov lačných po krvi.

Požiadavky:
- dobrá znalosť českej gramatiky
- znalosti PC na úrovni power user
- skúsenosti s testovaním, projektovou tímovou prácou predovšetkým v Gite vítané
- pendantnosť, puntičkástvo, vytrvalosť
 
Ahoj
Chci se zeptat jak to vypadá s dokončením a jestli případně nemohu pomoci?
 
Potrebujeme len kvalitný beta test (viď vyššie), nič iné. Preklad dokončí Tomáš tipujem tak v horizonte dvoch mesiacov.
 
Na GOGu je hra so 75% zľavou. Projekt sa pomaly blíži ku koncu, pracuje sa na poslednom veľkom texte a do mesiaca by to mal autor sfúknuť.
 
Tak už jdeme do finále... Super. Ale stejně byl (bude) Vampire masqurade redemption počítám navždy srdcovka. Závěrečného bosse se dalo paradoxně zabít nejlépe .................. Nebudu říkat.
 
Tak na toto sa fakt teším, dúfam vo vydanie čo najskôr. Palec hore za namahu u tohto klenotu.
 
Inac az teraz som si všimol, preco je ten dialogovy font taky divny ? zlke sa to cita ked je kazde druhe pismenko inac nahnute a pod. Bude aj verzia s jednoduchym a lahsie citatelnym pismom ?
 
To písmo je nahnuté pouze když hraješ za klan Malkavian (pokud se pletu tak mě někdo opravte), protože to nemají v hlavě v pořádku. Jsou to tak trochu magoři....
 
no dufam ze to tak bude.
Inac mesiac skoro presiel a % stagnuju, je nejaky pokrok ?
 
Mám krabicovou verzi hry ze Score dvd. Bude překlad fungovat, nebo bude potřeba dokoupit digitální verzi?
 
Back
Top