• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Valheim - diskuze a pomoc

Paras

Uživatel
Příspěvky
1.532
Řešení
2
Skóre reakcí
691
Bodů
0
Valheim+Keyart+Squad+enjoying+the+vista.png
Ahoj, rozhodl jsem se založit vlákno na momentální a snad i dlouhodobý fenomén Valheim. Kdyby někdo potřeboval pomoc či poradit, stačí napsat zde na fóru.
Měli jsem rozjetý dedikovaný server, ale z důvodů chyby ukládání je prozatím u ledu.. Po nějaké větší opravě a aktualizaci bude zase spuštěn. Chápu, že spousta hráčů nedokáže přeložit wikipedii hry, tak pokud budete něco potřebovat piště přátelé. Případně se chlubte svými výtvory ve hře! :cool:
 
Ahoj.Jak je myšleno server? To je jako online s vlastním světem? Jako to třeba bylo u Neverwinter Night? Demona Kandelábrie atd?
 
Ahoj ano, stejně jako si zapneš sám vygenerovanou mapu, tak na serveru běží ta mapa 24/7 a můžou se tam připojovat libovolně hráči.. :)
 
@Renny35 Jasně dám, případně se připojit na discord co mám v podpisu a tam jsou aktuální informace kolem serveru..
 
Tak nevím.když kliknu na ten odkaz píše to neplatná pozvánka.Nicméně jsem si to tam i přes to prohlédl ale v CZ tam nic není ohledně Valheimu.Asi to moc ještě u nás není rozjetý.Zatím info jse bral z games tiscali
 
@Renny35 Momentálně jsou tam informace o serveru, ale musíš být členem serveru.. Informace jak se jím stát, jsou v pravidlech :) Odkaz je opraven..
Info tam extra není, ale pokud bys tam chtěl s něčím pomoct, stačí napsat :)
 
Back
Top