• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Tyranny dotazy

Barbar

Uživatel
Příspěvky
1.401
Skóre reakcí
646
Bodů
0
Zdravím

Lidi chystám si zahrát tuhle hru až dokončím testováíní za rebelii protože za kokota co mele desítkama hlasu a je ujetej jak jeho organizace nebo za menšího diktátora v power armoru se mně fakt nechce jet.

Můj dotaz je. Dá se za rebely vše zvládnout ? Narazil jsem na debatu něco o ediktech, že u rebelské cesty nejde jít do všech lokacích aby jste je mohli zrušit...
A druhej že snad u rebelu jsou dvě cesty první skupina aliance druhá za snad nějákého vraha či co ?

Kdyby někdo něco o tom věděl budu rád děkuji
 
Jsem tak v půlce druhého AKTU, v prvním jsem vybral toho magora co mu straší ve věži a pak jsem ho na začátku Aktu II kopnul do řiti :D
Co se týče postupu, tak si myslím, že to problém není, jelikož jen přejdeš na stranu dalšího magora :D
 
A to je pravě to za rebeli mužeš prej jet sám nebo ze skupinou.....a prej je tam problém s ediktama co jsme sledoval weby...

@folkemon chlape neporadíš nám ?
 
Hele nevím, já jedu rebélii, no tedy spíš jedu sám za sebe :) Skupinu normálně mám plnou protože .
Dále Edikty jsem zrušil 2 sám za sebe, takže to taky problém není :)
 
Já to za rebely dohrál teď o víkendu a edikty jsem měl splněný tři - záhuby, kamene a bouře. Vynechal jsem Hořící knihovnu a pak jsem tam už nemohl. Zřejmě spojené s rozhodnutím co s Amélií (oblast ediktu bouře).
 
Samozřejmě i rozhodnutím můžeš měnit postup.. Tady bych řekl, že rozhodnutí hrají roli více než jinde :)
 
Co se týče Ediktů a oblastí....
Průchody hrou za Zneuctěné, rebely a Šaraltový sbor - vždy se nedostanete do jedné oblasti, tzn. vždy zbyde jeden Edikt, který se nepodaří ukončit, dost často to bývá Hořící knihovna.
Naopak anarchisti (spojení s Bledenem Markem) mohou projít vše a vše ukončit. Ale úkoly jsou převážně jen o hledání artefaktů.

Celkově shrnuto - Tyranny je o opětovném hraní, protože jeden průchod nikdy nestačí :)

Zajímavé schéma:
https://tyranny.fandom.com/wiki/Quests
 
Dá se edikt bouře zrušit jinak než zabitím Amélie a její dcery?Hrál jsem za rebely ale odmítl jsem je zabít,takže se mi rozpadla aliance a edikt bouře zůstal aktivní.
P.s-už jsem na to přišel :D
 
Naposledy upraveno:
Back
Top