• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Tsioque

Tsioque 1-2

Apoliener

Překladatel
Příspěvky
415
Skóre reakcí
154
Bodů
0
Apoliener přidal nový překlad:

Tsioque - Ručně kreslená adventura se zajímavým příběhem.

Vítám vás u překladu hry:

Tsioque

Ujímáte se role princezny Tsioque, která se v nepřítomnosti královny a své mámy snaží zachránit před zloduchem. A nakonec budete překvapeni, kdo je tím zloduchem.

Jedná se o celkem jednoduchou hru, pár hádanek a mnoho aktivních míst. Herní doba je přibližně 4-6 hodin. A ručně kreslená grafika vypadá vážně hezky.

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Naposledy upraveno:
Ahoj dík za překlad. Neplánuješ překládat tyto adventury Edna & Harvey: Harvey's New Eyes,Edna & Harvey: The Breakout v češtině by to bylo skvělý?
 
Ahoj, na hry se podívám, ale teď aktuálně to určitě nevidím.

Pracuji na adventuře Journey of Down - ohledně této hry už je možnost testování první kapitoly, kdybys měl zájem.

A pak na Nelly Cootalot -
 
Čau hru The Journey Down: Chapter One bych měl zájem testovat tak mi napiš co a jak
 
Děkuji za češtinu, chtěl bych se zeptat, jestli netušíte čím by to mohlo být, že po instalaci češtiny nevyskakují na Steamu achievementy. Díky
 
Back
Top