• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Trine Enchanted Edition

Trine Enchanted Edition 2020-11-22

Blues

Překladatel
Příspěvky
15
Skóre reakcí
9
Bodů
0
BiBoss253 přidal/a nový překlad:

Trine Enchanted Edition - Trine Enchanted Edition v Češtine

Zobrazit přílohu 36631

1.) Funkčný preklad hry Trine Enchanted Edition. Texty som použil z originál verzie Trine a z Trine 2, veľké vďaka patrí pôvodným prekladateľom hier. Ak chcete podporiť preklad, tak podporte ich, nie mňa. Ja som tie titulky len zpojazdnil.

2.) Pár textov som doprekladal, no nie som Čech a neovládam českú gramatiku, takže ak tam náhodou nájdete nejaké tie preklepy typu: apříl,.. , kľudne mi napíšte správu najlepšie so screenom a ja to...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Me tahle cestina nefunguje, do menu hry nebo do launcheru to polozku nepridalo a jsem si hodne jistej, ze jsem to nainstaloval do spravneho adresare.. Ta druha cestina zalozena na stary Mrazikove aspon nejak funguje.
Mam aktualni Steam verzi.
 
Tak jsem to nakonec zprovoznil, ta cesta byla trochu jina, diky.
 
Back
Top